Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν υπάρχει βίντεο με το δολοφόνο του Μιχάλη – Τι λέει η ΕΛΑΣ

Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν υπάρχει βίντεο με το δολοφόνο του Μιχάλη – Τι λέει η ΕΛΑΣ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Διαψεύδει τις τοποθετήσεις συνηγόρων των Κροατών χούλιγκαν

Δεν υπάρχει βίντεο που να δείχνει το δολοφόνο του 29χρονου στα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας, 7 Αυγούστου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, λένε πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA. 

Συγκεκριμένα: Απάντηση στις αιτιάσεις συνηγόρων κατηγορουμένων για τα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου των κιτρινόμαυρων, Μιχάλη Κατσουρή, ότι υπάρχει βίντεο που απεικονίζει τον δράστη της δολοφονίας, δίνει η ΕΛΑΣ.

Διαψεύδει η ΕΛΑΣ

Σημειώνεται ότι τόσο ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος τριών εκ των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν όσο και ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Έλληνα επιχειρηματία που έχει συλληφθεί, υποστηρίζουν ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δολοφόνος του 29χρονου, κάτι που πάντως διαψεύδουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες σημειώνουν ότι δεν έχουν στην κατοχή τους βίντεο που να αποτυπώνει αυτόν που μαχαίρωσε τον αδικοχαμένο 29χρονο.

Λένε ωστόσο ότι εξετάζουν άλλο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας με ρόπαλο να χτυπά τον 29χρονο, χωρίς να είναι γνωστό αν είναι ο ίδιος που τελικά τον μαχαίρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments