Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Αναζητεί κι άλλους Κροάτες η ΕΛΑΣ

Νέα Φιλαδέλφεια: Αναζητεί κι άλλους Κροάτες η ΕΛΑΣ

Πηγή Φωτογραφίας: [362922] ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ ντοκουμέντα από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή και την ταυτοποίηση Κροατών χούλιγκαν που διαφεύγουν της σύλληψης

Το βιντεοληπτικό υλικό που έχει αντληθεί από κάμερες ασφαλείας πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια «σαρώνει» η ΕΛΑΣ προκειμένουν να φτάσει στο δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή.

Οι αστυνομικοί μελετούν τα βίντεο καρέ-καρέ ενώ όπως αναφέρει και το OPEN, αναζητούνται κι άλλοι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι οποίοι είχαν ενδεχομένως συμμετοχή στα επεισόδια. Η είσοδός τους στη χώρα έχει καταγραφεί, αλλά όχι και η έξοδός τους.

Ωστόσο, προτεραιότητα συνεχίζει να αποτελεί ο εντοπισμός του δράστη του στυγερού εγκλήματος με τους αστυνομικούς πλέον να μελετούν φωτογραφίες από όλα τα χτυπήματα τα οποία δέχθηκε ο 29χρονος, είτε από ρόπαλο είτε από φωτοβολίδα. Σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς, ένα χτύπημα με ρόπαλο στο κεφάλι μπορέι να συνιστά και αυτό απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Παράλληλα, από τα πρώτα αποτελέσματα της ανάλυσης DNA φαίνεται πως τα δέιγματα από τα νύχια και από το σώμα του Μιχάλη δεν είναι αποδοτικά και δεν θα μπορέσουν να ταυτοποιηθούν με το γενετικό υλικό το οποίο έχει ληφθεί από τους συλληφθέντες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments