Nέα της αγοράς

Stocker (Morgan Stanley): Κορυφαία επιλογή η Ελλάδα στις αναδυόμενες αγορές

Stocker (Morgan Stanley): Κορυφαία επιλογή η Ελλάδα στις αναδυόμενες αγορές

Πηγή Φωτογραφίας: insider.gr, Την υψηλότερη έκθεση μεταξύ των αναδυόμενων αγορών, έχει πλέον στην Ελλάδα η Morgan Stanley, μέσω του Eaton Vance EM Fund,

Την υψηλότερη έκθεση μεταξύ των αναδυόμενων αγορών, έχει πλέον στην Ελλάδα η Morgan Stanley, μέσω του Eaton Vance EM Fund

Την υψηλότερη έκθεση μεταξύ των αναδυόμενων αγορών, έχει πλέον στην Ελλάδα η Morgan Stanley, μέσω του Eaton Vance EM Fund, όπως δήλωσε, μιλώντας στο «Squawx Box» του CNBC, ο Marshall Stocker, Co – Head για τις αναδυόμενες αγορές της Morgan Stanley.

Όπως τόνισε ο ίδιος «αυτό οφείλεται στη βελτίωση των οικονομικών θεσμών, υπό την παρούσα κυβέρνηση». Η έκθεση του αμερικανικού επενδυτικού οίκου στην εγχώρια αγορά, μέσω του Eaton Vance EM Fund, ξεπερνά της Κίνας καθώς φτάνει στο 20,5%, ενώ για τη δεύτερη στο 17%, για τη Ν. Κορέα το 12,9%, για τη Γεωργία το 8,5% και για το Βιετνάμ το 7,1%.

Ο Stocker εξηγεί ότι στις αναδυόμενες αγορές, το 80% των υπερβαλλουσών αποδόσεων στα emerging markets funds (τα funds που επενδύουν στις αναδυόμενες αγορές) οφείλεται στη χώρα στην οποία επενδύει κανείς και όχι σε ποιο κλάδο ή σε ποια μετοχή τοποθετείται επιμέρους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments