Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες χούλιγκαν ήρθαν προετοιμασμένοι [vid]

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες χούλιγκαν ήρθαν προετοιμασμένοι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Απολογίες στους ανακριτές των πρώτων κατηγορουμένων για την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και τη δολοφονία του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια, Κυριακή 13 Αυγούστου 2023. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Νέες αποκαλύψεις για την ομάδα χούλιγκαν που συμμετείχαν στις αιματηρές συμπλοκές έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο οπαδός της «ένωσης», Μιχάλης Κατσουρής.

Δίχως τέλος έρχονται στο «φως» στοιχεία για τους Κροάτες χούλιγκαν που ταξίδεψαν στη χώρα μας και με την καθοδήγηση Ελλήνων οπαδών – συνεργών, «εξαπέλυσαν» φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από την «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά», στη διάρκεια της οποίας «έχασε» τη ζωή του, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, πληγωμένος θανάσιμα από μαχαίρι.

Το γεγονός ότι οι Κροάτες χούλιγκαν είχαν περάσει από εκπαίδευση στρατιωτικού τύπου επιβεβαιώνεται και από ντοκουμέντα. Αυτοί έχουν μία κλειστή και ιδιωτική ομάδα στο μέσο ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. Μονάχα κατόπιν έγκρισης του διαχειριστή προστίθενται μέλη. Μέσω φωτογραφιών, φαίνεται ο τρόπος και το σχέδιο με το οποίο προετοιμάζουν τα χτυπήματά τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA.

Οι εθνικιστές της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με το ψευδώνυμο «Εξολοθρευτές», κάνουν προπονήσεις στο μποξ, είναι πάντοτε μαυροφορεμένοι και αρκετές φορές, προχωρούν σε δημοσιεύσεις στις οποίες αναφέρονται στον πολιτικό τους προσανατολισμό, με γνωστούς ναζιστές να φιγουράρουν στις εικόνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments