Lifestyle

Σοκάρει η Ελένη Τζώρτζη: «Έπαθα ένα αυτοάνοσο, τα έβλεπα όλα διπλά»

Σοκάρει η Ελένη Τζώρτζη: «Έπαθα ένα αυτοάνοσο, τα έβλεπα όλα διπλά»

Πηγή Φωτογραφίας: fb Ελενη Τζώρτζη

"Η μόνη άσκηση που επιτρέπεται είναι το κολύμπι, γιατί είσαι σαν μπαταρία που αδειάζει", εξομολογείται η τηλεοπτική "Ιουλία Γάτου".

Η Ελένη Τζώρτζη έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» του MEGA (2007-09), όπου υποδύθηκε την Ιουλία Γάτου, την αυστηρή και κυνική οικιακή βοηθό στο σπίτι της οικογένειας Μουστοξύδη.

Η ηθοποιός, με μεγάλη θεατρική πορεία, μιλά στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και μεταξύ άλλων αναφέρεται στο αυτοάνοσο νόσημα που εμφάνισε κατά την περίοδο της καραντίνας για τον Covid, ενώ ρωτήθηκε και για την είσοδο μη ηθοποιών στον χώρο της υποκριτικής.

«Από τον εγκλεισμό μας λόγω του Covid και μετά πήγα να μείνω στην Επίδαυρο. Ο ένας λόγος ήταν αυτός και ο δεύτερος ότι έπαθα ένα αυτοάνοσο, στο οποίο η μόνη άσκηση που επιτρέπεται είναι το κολύμπι. Λέγεται «μυασθένεια Gravis», εξομολογείται η Ελένη Τζώρτζη.

«Δεν μπορείς να ασκείσαι, γιατί είσαι σαν μπαταρία που αδειάζει. Το σύμπτωμα που είχα ήταν ότι έβλεπα διπλά. Ενώ στην αρχή είχα μόνο κάποια επεισόδια διπλωπίας, από κάποια στιγμή και μετά έβλεπα μόνο διπλά», παραδέχεται αμέσως μετά η γνωστή ηθοποιός.

Πώς σχολιάζει το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν επαγγέλλονται ηθοποιοί επιλέγονται να συμμετάσχουν σε θεατρικές ή τηλεοπτικές παραγωγές, με μόνο κριτήριο τη δημοφιλία τους στα social media;

«Απαράδεκτο. Δείχνει μία έλλειψη σεβασμού στο επάγγελμα του ηθοποιού. Είναι επάγγελμα ο ηθοποιός, δεν είναι χόμπι. Όταν βάζεις τέτοιους ανθρώπους στη δουλειά, την καταστρέφεις. Πλέον το Θέατρο δεν χαίρει σεβασμού», σημειώνει σε άλλο σημείο η Ελένη Τζώρτζη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments