Αθλητισμός

Αταμάν: Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό

Αταμάν: Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / EUROKINISSI)

Πολλοί οι ελεύθεροι παίκτες που επέλεξαν να μη μετακομίσουν στον Παναθηναϊκό.

Δε χωράει αμφιβολία, πως ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό πεδίο.

Το «τριφύλλι» πυροδότησε αρκετές μεταγραφικές… βόμβες και άπαντες περιμένουν να δουν το πως και το πότε θα «δέσει» η ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Πάντως, μέσα στο καλοκαίρι δεν ήταν όλα ρόδινα στο μεταγραφικό κομμάτι για τον Παναθηναϊκό. Με την ομάδα να κάνει ουσιαστικά rebuild, πολλοί ήταν οι σημαντικοί παίκτες που έριξαν… πόρτα σε αυτήν την προοπτική. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο Ντονάτας Ουρμπόνας μέσω του Urbonus” podcast.

Μάλιστα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος έθεσε ως παράδειγμα τον Κέβιν Πάντερ. Που έφτασε μια ανάσα από τους «πρασίνους», αλλά τελικά, επέλεξε να παραμείνει στην Παρτιζάν και την αγκαλιά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς΄.

«Στον Παναθηναϊκό είχαν ένα μεγάλο task σε αυτή την offseason, γιατί πρώτα απ’ όλα νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το σεβασμό των σταρ, να τους κάνεις να πιστέψουν στο project, να πιστέψουν στο rebuild και να πάρουν ρίσκα», δήλωσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος.

«Όπως ο Κέβιν Πάντερ, που δεν ήθελε να είναι μέρος του rebuild πλέον, οπότε επέλεξε να παραμείνει στην Παρτιζάν. Από αυτά που έχω ακούσει, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της free agency, υπήρχαν σημαντικοί ελεύθεροι παίκτες που είχαν ερωτηματικά σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

Δεν ήθελαν να πάνε εκεί, αρχικά. Αλλά πιστεύω ότι η γενναία απόφαση του Σλούκα δημιούργησε ένα ντόμινο, με συνέπεια να ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές μεταγραφές», υποστήριξε στην εκπομπή της ιστοσελίδας “Basketnews.com”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments