Αθλητισμός

Τα είπε όλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Να αντιγράψουμε στην Ελλάδα το μοντέλο της Premier League

Τα είπε όλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Να αντιγράψουμε στην Ελλάδα το μοντέλο της Premier League

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου) Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

Συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Daily Mail για τα σχέδιά του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Daily Mail για τα σχέδιά του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά την νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ στην πρεμιέρα της φετινής Premier League, o Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε αναλυτική συνέντευξη στη μεγάλης κυκλοφορίας βρετανική εφημερίδα Daily Mail, μετά το τέλος του εξαιρετικά επιτυχημένου τελικού του UEFA Supercup στις 16 Αυγούστου 2023 στο Στάδιο «Γιώργιος Καραϊσκάκης».

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ποδοσφαιρικής ύλης, αφού δεν περιορίστηκε στα θέματα που αφορούν την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά επεκτάθηκαν και στις «ανοιχτές πληγές» του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάγκη τώρα να υπάρξουν αποφασιστικές αλλαγές.

«Το όνειρο μας είναι να δούμε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην πρώτη δεκάδα της Premier League»

Η συνέντευξη ξεκινά με την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε η Νότιγχαμ Φόρεστ, που πέρσι είχε την πρώτη σεζόν στην Premier League, ύστερα από πολλά χρόνια και που φέτος θέλει να δείξει ότι κάθε άλλο παρά «περαστική» είναι αλλά αντίθετα θα κατοχυρωθεί ως μία από τις ισχυρές ομάδες της κορυφαίας επαγγελματικής αγγλικής κατηγορίας.

Άλλωστε, πέρσι η ομάδα πέρασε μια βάση συνολικής αναδιάρθρωσης καθώς το περσινό καλοκαίρια απέκτησε 30 νέους παίκτες στην προσπάθεια του Στηβ Κούπερ να την κάνει ικανή να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Premier League.

Μετά από αυτή την πρώτη χρονιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτιμά ότι φέτος τα πράγματα θα είναι πιο ισορροπημένα.

«Ναι, τα πράγματα είναι περισσότερο ισορροπημένα φέτος, επειδή όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν έναν χρόνο εμπειρίας και φυσικά στην αρχή όλοι κάνουμε λάθη», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «Η εμπειρία στην Premier League είναι πολύ σημαντική και αυτός ο σύλλογος είναι ένας τεράστιος σύλλογος, αλλά εδώ και πολύ καιρό, ακριβώς όσο χρονών είναι ο γιος μου, από το 1999 δεν ήταν στην Premier League.»

«Αυτός ο σύλλογος με τη δημοτικότητα και τους οπαδούς που έχει, αλλά και τα προηγούμενα επιτεύγματα στο Champions League, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερα. Για μένα ήταν πρόκληση και μια ομάδα που θυμάμαι πως όταν πρωτοήρθα για σπουδές στην Αγγλία τα πήγαινε πολύ καλά και ξεπερνούσε σε απόδοση τη Λίβερπουλ. Ήταν ένας πολύ δημοφιλής σύλλογος και μου άρεσε. 

Μερικά χρόνια αργότερα αγόρασα τον σύλλογο και θέλω να καθιερωθεί στην Premier League, έχουμε ξοδέψει πολλά για το προπονητικό κέντρο, το γήπεδό μας και έχουμε τις οικοδομικές άδειες για το γήπεδό μας και για την ανάπτυξη ακινήτων στην περιοχή. Κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε και το όνειρο μας είναι να δούμε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην πρώτη δεκάδα της Premier League».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments