Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Χωρίς DNA του Μιχάλη τα 4 μαχαίρια και τα πειστήρια

Νέα Φιλαδέλφεια: Χωρίς DNA του Μιχάλη τα 4 μαχαίρια και τα πειστήρια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Το όπλο του εγκλήματος παραμένει άφαντο, καθώς στα πειστήρια δεν υπάρχει αίμα και DNA του 29χρονου. 

Σε ''αγώνα δρόμου'' για την ταυτοποίηση του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσούρη επιδίδεται η ΕΛΑΣ

Σε ”αγώνα δρόμου” για την ταυτοποίηση του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσούρη επιδίδεται η ΕΛΑΣ. Οι αρχές συνεχίζουν την διαδικασία εξαγωγής και ταυτοποίησης DNA μεταξύ των συλληφθέντων και των όπλων που εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, αλλά κατά τον έλεγχο στη σορό του Μιχάλη δεν εντοπίστηκε άγνωστο DNA.

Το όπλο του εγκλήματος παραμένει άφαντο, καθώς στα πειστήρια δεν υπάρχει αίμα και DNA του 29χρονου. 

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Παναγιώτη Σπυρόπουλο, οι δύο αναδιπλούμενοι σουγιάδες που είχαν βρεθεί στο έδαφος στο σημείο που έγινε η αιματηρή συμπλοκή και οι άλλοι δύο που είχαν βρεθεί στα χέρια ενός 22χρονου από την Αλβανία και ενός 23χρονου Κροάτη που αρνείται ότι ήταν δικό του, δεν φέρουν ίχνος γενετικού τύπου που να ταυτοποιείται με αυτό του Μιχάλη.

Προθεσμία για να απολογηθεί εντός της εβδομάδας, έλαβε ο 43χρονος

Την ίδια στιγμή, προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα πήρε ο 43χρονος οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού που βρέθηκε σήμερα Σάββατο ενώπιον της ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο. Ο άνδρας συνελήφθη χθες για συμμετοχή και οργάνωση των επεισοδίων που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν ήταν καν στην Αθήνα την ημέρα των επεισοδίων, αλλά έκανε διακοπές σε νησί του Ιονίου και ετοιμάζεται να προσκομίσει αποδεικτικό υλικό.

Κάμερα ασφαλείας στην οδό Λευκής, πίσω από τον πεζόδρομο του γηπέδου της ΑΕΚ, έχει αποτυπώσει, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τον 43χρονο να προηγείται του τάγματος θανάτου.

Ο 43χρονος συνελήφθη σπίτι του στου Γκύζη δίχως να προβάλει αντίσταση. Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα στο σπίτι, το όχημα και στη μηχανή του κατέσχεσαν υπολογιστή, κινητό, 2 μεταλλικά μπαστούνια baseball, 1 ξύλινο στειλιάρι και τρία μαύρα κράνη.

Οι αρχές εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες, θα είναι σε θέση να εντοπίσουν και άλλους δράστες, που κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη για την εφαρμογή των μέτρων κατά της οπαδικής βίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Παύλος Μαρινάκης προανήγγειλε νέες καρατομήσεις στην ΕΛΑΣ.

«Είναι δεδομένη η επιχειρησιακή αστοχία, υπήρξε τεράστια αστοχία σε κάποια επίπεδα από ό,τι φάνηκε. Προφανώς πάντοτε όταν κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους δεν υπηρετούν το καθήκον τους όπως πρέπει ελέγχονται και στη συνέχεια λαμβάνονται οι αποφάσεις» τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments