Lifestyle

Post Malone: Αποκάλυψε πώς έχασε 30 κιλά – Η σημαντική αλλαγή στη διατροφή του

Post Malone: Αποκάλυψε πώς έχασε 30 κιλά – Η σημαντική αλλαγή στη διατροφή του

Πηγή Φωτογραφίας: instagram post malone, Ο διάσημος ράπερ έκανε μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή του

Ο διάσημος ράπερ έκανε μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή του

Post Malone μίλησε για τη μεταμόρφωση του σώματός του κατά την εμφάνισή του στο podcast του Τζο Ρόγκαν .Ο ράπερ έχασε πρόσφατα 30 κιλά και επιτέλους το μυστικό πίσω από τη θαυμαστή αλλαγή του. Συγκεκριμένα, είπε ότι έχασε τα παραπανίσια κιλά του κόβοντας τα ζαχαρούχα αναψυκτικά από τη διατροφή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @postmalone

«Τα αναψυκτικά είναι τόσο κακά. Είναι τόσο καλά, αλλά τόσο κακά», είπε ο ράπερ. Παρά τον περιορισμό, ο Malone εξακολουθεί να απολαμβάνει ένα ποτήρι αναψυκτικού από καιρό σε καιρό.

«[Αν] είχα μια σπουδαία live εμφάνιση και ξέρετε κάτι, νιώθω λίγο άτακτος. Θα πιω μια κόκα κόλα με πάγο», εξομολογήθηκε, προσθέτοντας ότι επιτρέπει στον εαυτό του να πίνει κόκα κόλα με μέτρο.

Ο Ρόγκαν συμφώνησε ότι το να τρώει κανείς fast food και αναψυκτικά πού και πού είναι μια χαρά για να διατηρεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.  Ο μουσικός παραδέχτηκε μάλιστα πόσο ζύγιζε πριν και μετά την αλλαγή στη διατροφή του.Ο ράπερ ζύγιζε 108 κιλά και πλέον εκμυστηρεύτηκε ότι ζυγίζει 83 κιλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @postmalone

«Το πρόβλημα είναι ότι όταν οι άνθρωποι [πίνουν αναψυκτικά] όλη μέρα κάθε μέρα, το σώμα σου δεν ξέρει τι να κάνει με αυτή τη ζάχαρη επειδή είναι τόσο αφύσικη… το κλειδί για αυτά τα πράγματα είναι μία στο τόσο τόσο, καταλαβαίνεις;», σχολίασε ο Ρόγκαν.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάθε τόσο επιβραβεύεις τον εαυτό σου με μια κόκα κόλα και λες: “Α, αυτό είναι ωραίο”. Το σώμα σου δεν παίρνει ποτέ αυτή τη ζάχαρη στη φύση. Παίρνεις ζάχαρη στα φρούτα».

«Όταν πίνεις ένα ποτήρι ζαχαρόνερο, αυτό χύνεται κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματός σου. Το σώμα σου είναι σαν, “Τι στο διάολο είναι αυτό;”», ανέφερε ο Ρόγκαν.

Λόγω της μεγάλης απώλειας βάρους, οι θαυμαστές του διάσημου ράπερ είχαν νωρίτερα φέτος εκφράσει την ανησυχία τους, ενώ κάποιοι υποψιάζονταν μάλιστα τη χρήση ναρκωτικών από την πλευρά του Post Malone.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments