Αθλητισμός

Σούπερ αποκάλυψη Μαρινάκη για τα μελλοντικά πλάνα των Ερυθρολεύκων

Σούπερ αποκάλυψη Μαρινάκη για τα μελλοντικά πλάνα των Ερυθρολεύκων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού

Τα είπε όλα ο πρόεδρος

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραχώρησε συνέντευξη στη “Sun”, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι υπάρχει πλάνο για επέκταση του “Γεώργιος” Καραϊσκάκης, με στόχο ακόμα και την προοπτική να διεκδικήσει τη διοργάνωση τελικού Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Θέλω αυτή η ομάδα να καθιερωθεί στην Premier League», ανέφερε αρχικά για τη Νότιγχαμ και πρόσθεσε: «Φυσικά έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα για το προπονητικό μας κέντρο και το γήπεδο, ενώ αγόρασα μια πολεοδομική άδεια για το γήπεδό μας και κάποια real estate στην περιοχή».

Ακόμη, για την πορεία της Νότιγχαμ στην πρώτη σεζόν της επιστροφής στην Premier League, τόνισε: «Αυτό που είδατε πέρσι ήταν ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε πολλά παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους. Με τους μικρότερους δεν είχε την αναμενόμενη εικόνα. Χάσαμε κάποια παιχνίδια που δεν έπρεπε ποτέ να χάσουμε. Είμαι αισιόδοξος, είμαστε στο πλευρό του προπονητή και τον παικτών και πιστεύουμε ότι θα βελτιωθούμε φέτος».

Για τη φιλοξενία του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Για εμάς ήταν σημαντικό να διοργανώσουμε επιτυχημένα αυτό το κορυφαίο γεγονός. Είμαστε συνηθισμένοι στους αγώνες με γεμάτες εξέδρες και σε πιο δύσκολες καταστάσεις. Στο τέλος της ημέρας λάβαμε πολλά συγχαρητήρια τόσο από την UEFA όσο και από τον Πρωθυπουργό. Απόλαυσαν τον αγώνα και είμαστε χαρούμενοι. Το γεγονός ήταν επιτυχημένο και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Το απολαύσαμε».

Όταν του ζητήθηκε να πει από τον δημοσιογράφο αν θα μπορούσε να γίνει τελικός Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης», προέβη σε μία αποκάλυψη. «Για να διοργανώσουμε τελικό Champions League χρειάζεται ένα στάδιο με μεγαλύτερες δυνατότητες φιλοξενίας. Γιατί η φιλοξενία είναι το σημαντικότερο σε τέτοιες καταστάσεις. Το Καραϊσκάκη έχει 41 σουίτες και έχουμε ένα πλάνο επέκτασης του γηπέδου. Το σημαντικότερο είναι ότι το Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός και η UEFA ήταν οι διοργανωτές και δεν υπήρξε καμία ανάμειξη της Ομοσπονδίας. Το διοργανώσαμε μαζί με την UEFA και είδατε το αποτέλεσμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments