Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Νέο μήνυμα από το 112 – Δύσκολη η μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα

Αλεξανδρούπολη: Νέο μήνυμα από το 112 – Δύσκολη η μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Άνιση μάχη με τις φλόγες δίνουν οι Δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Άνιση μάχη με τις φλόγες δίνουν οι Δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθώντας να περιορίσουν την εξάπλωσή της. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο, ενώ το 112 ήχησε για ακόμα μια φορά στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης για να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους λόγω των καπνών που θα καλύψουν τον ουρανό του νομού.

Ήχησε ξανά το 112 στα κινητά των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης το μεσημέρι της Κυριακής 20 Αυγούστου για να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά παράθυρα και πόρτες λόγω του καπνού της μεγάλης πυρκαγιάς. Το μήνυμα αναφέρει:

«Ενεργοποίηση 112 Αλεξανδρούπολη, εξελίσσεται δασική πυρκαγιά, οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους κλείστε παράθυρα και πόρτες».

Το «112» ήχησε ξανά για εκκενώσεις οικισμών, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην Αλεξανδρούπολη

Το νεότερο μήνυμα του «112» απευθύνεται στους κατοίκους των οικισμών Αμφιτρίτη και Μαΐστρος και δίδει εντολή να απομακρυθούν / εκκενώσουν προς Αλεξανδρούπολη, εξαιτίας του «πύρινου μετώπου».

Η τροχαία μάλιστα προχώρησε σε νέα διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διακόπηκε η κυκλοφορία από από το ύψος του κόμβου Αρδανίου έως το ύψος του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης. Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών -Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments