Lifestyle

Αλεξάντερ Γκριμάλντι: Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου δεν θα κάτσει ποτέ στο θρόνο του Μονακό

Αλεξάντερ Γκριμάλντι: Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου δεν θα κάτσει ποτέ στο θρόνο του Μονακό

Πηγή Φωτογραφίας: Christel Lautel/Facebook, Instagram/ jazmingrimaldi

Στην πρώτη του συνέντευξη, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι νόθο τέκνο του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου - Τι δικαιώματα έχει στο θρόνο του πλούσιου πριγκιπάτου

Γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 2003, καρπός της πεντάχρονης ερωτικής σχέσης του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της Νικόλ Κοστ, αεροσυνοδού με καταγωγή από το Τόγκο. Για τον πρίγκιπα Αλβέρτο ήταν η δεύτερη φορά που γινόταν πατέρας, αφού, ήδη, είχε αποκτήσει μια κόρη εκτός γάμου, την Τζασμίν Γκρέις, από την εφήμερη σχέση του με την Αμερικανίδα μεσίτρια Ταμάρα Ροτόλο. Συχνά τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τον Αλεξάντερ Γκριμάλντι ως «νόθο» τέκνο του Μονεγάσκου πρίγκιπα, ενώ συνήθως στο επίθετό του προσθέτουν και αυτό της μητέρας του.

Καθώς πλησιάζουν τα 20α γενέθλιά του ο πρωτότοκος γιος του Αλβέρτου, που δεν φέρει τον τίτλο του πρίγκιπα, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Point de Vue έχοντας στο πλευρό του τη δυναμική και εντυπωσιακή μητέρα του, η οποία όλα αυτά τα χρόνια δεν φείδεται αποκαλυπτικών συνεντεύξεων στον γαλλικό Τύπο, συχνά επιτιθέμενη στην πριγκίπισσα Σαρλίν, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της σε επίσημες εκδηλώσεις του πριγκιπάτου αποδεικνύουν πως πρόκειται για μια γυναίκα που αρέσκεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Ο Αλεξάντερ Γκριμάλντι στην συνέντευξή του τόνισε πως δεν είναι νόθο τέκνο του πατέρα του, αφού μπορεί να γεννήθηκε εκτός γάμου, όμως ο Αλβέρτος μετά από τεστ πατρότητας τον αναγνώρισε όταν ήταν, μόλις, 4 μηνών. Όσο για το επίθετό του ξεκαθάρισε πως δεν ονομάζεται Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κοστ και ανέφερε: «Το επίθετο του πατέρα μου είναι Γκριμάλντι, είναι λογικό να φέρω το όνομά του. Θα είχα το επίθετο Ντισεμόλ αν πατέρας μου ήταν ο κύριος Ντισεμόλ. Δεν έφερα ποτέ το επίθετο Κοστ (της μητέρας του) ή Κοστ – Γκριμάλντι. Ούτε στην ταυτότητά μου, ούτε στο σχολείο, ούτε στα πτυχία. Όσοι με αποκαλούν έτσι έχουν κακή πρόθεση. Θα απευθυνθώ στην Δικαιοσύνη, αν συνεχίσουν να το κάνουν».

Επίσης, για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τον έχουν χαρακτηρίσει ως νόθο τέκνο του πρίγκιπα του Μονακό ο Αλεξάντερ δήλωσε: «Κατά την γέννησή μου κανένας από τους δύο γονείς μου δεν βρισκόταν σε γάμο με άλλο πρόσωπο και δεν διέπραξαν μοιχεία. Το να χρησιμοποιείται αυτή η λέξη για μένα είναι προσβολή!».

Πάντως, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του πριγκιπάτου, ούτε ο Αλεξάντερ, ούτε η 31χρονη ετεροθαλής αδελφή του, Τζασμίν Γκρέις, έχουν δικαιώματα στον θρόνο του Μονακό. Τον Αλβέρτο θα διαδεχθεί ο 8χρονος πρίγκιπας Ζακ που γεννήθηκε από τον γάμο του πρίγκιπα με την πριγκίπισσα Σαρλίν και έχει μια δίδυμη αδελφή, την Γκαμπριέλα.

Επίσης, για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τον έχουν χαρακτηρίσει ως νόθο τέκνο του πρίγκιπα του Μονακό ο Αλεξάντερ δήλωσε: «Κατά την γέννησή μου κανένας από τους δύο γονείς μου δεν βρισκόταν σε γάμο με άλλο πρόσωπο και δεν διέπραξαν μοιχεία. Το να χρησιμοποιείται αυτή η λέξη για μένα είναι προσβολή!».

Πάντως, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του πριγκιπάτου, ούτε ο Αλεξάντερ, ούτε η 31χρονη ετεροθαλής αδελφή του, Τζασμίν Γκρέις, έχουν δικαιώματα στον θρόνο του Μονακό. Τον Αλβέρτο θα διαδεχθεί ο 8χρονος πρίγκιπας Ζακ που γεννήθηκε από τον γάμο του πρίγκιπα με την πριγκίπισσα Σαρλίν και έχει μια δίδυμη αδελφή, την Γκαμπριέλα.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments