Αθλητισμός

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη!

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη!

Πηγή Φωτογραφίας: [363028] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI)

Ο Κώστας Φορτούνης είναι στο στόχαστρο του Γιώργου Δώνη και της Αλ Ουέχντα, η οποία του δίνει ένα τεράστιο συμβόλαιο για να τον πάρει εκεί

Ο Κώστας Φορτούνης είναι στο στόχαστρο του Γιώργου Δώνη και της Αλ Ουέχντα, η οποία του δίνει ένα τεράστιο συμβόλαιο για να τον πάρει εκεί. Και το θέμα είναι ορθάνοιχτο! Όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Βερβελές στην εκπομπή «Baladeros Live» στο Sportal, ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σκέφτεται πολύ σοβαρά τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία, αφού τα χρήματα είναι πάρα πολλά.

Συγκεκριμένα οι Άραβες έχουν προτείνει ένα ποσό 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ένα συμβόλαιο που θα έκανε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να το σκεφτεί.

Αναλυτικά όσα μετέφερε ο Διονύσης Βερβελές για το θέμα του Κώστα Φορτούνη:

«Αυτό που υπάρχει για τον Φορτούνη είναι η πρόταση για τη Σαουδική Αραβία. Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι είναι για 2,5 εκατομμύρια τον χρόνο. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να γίνει κουβέντα. Ή να ανανεώσει ή να φύγει. Εγώ γνωρίζω ότι ο Κώστας το σκέφτεται πολύ το συγκεκριμένο. Είναι σε μια ηλικία, έχει δύο φορές ρήξη χιαστού. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή

Δεν είναι απλό όταν έρχεται μια ομάδα και του λέει πάρε 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Έχει οικογένεια, έχει δύο παιδιά. Δεν είναι από τους παίκτες που τρελαίνονται για το εξωτερικό. Είναι ένα παιδί που θέλει να είναι πρώτος στο χωριό. Μπορεί να κριθεί και από τον Ολυμπιακό το μέλλον του στη λογική της πρότασης που θα του κάνει. Νομίζω δε θα του κάνει ο Ολυμπιακός πρόταση 1,5 εκατομμύριο ευρώ όπως παλιά. 

Γενικά υπάρχει μια καλή σχέση πλέον. Σε αντίθεση με πέρσι που με την εισήγηση του Μαρτίνς έκανε μόνος του προπονήσεις. Γύρισε και έδειξε ποιος είναι. Έχει άλλη ποιότητα. Και χθες το έδειξε. Αλλά αυτό που γνωρίζω, είναι ότι οι μέρες είναι κρίσιμες και ο Κώστας το σκέφτεται πάρα πολύ να πει «ναι» και να πάει στη Σαουδική Αραβία. Νομίζω θα πει στον πρόεδρο ότι είναι λεφτά μιας ζωής και θέλω να πάω. Είναι η ομάδα του Γιώργου Δώνη που δίνει το ποσό. Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που θα έχει εξέλιξη».

Πηγή: sportal.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments