Αθλητισμός

Η αθλήτρια με τα τατουάζ… που τρέλανε κόσμο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου

Η αθλήτρια με τα τατουάζ… που τρέλανε κόσμο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΕΡΤ, Η Καναδέζα Νιούελ εντυπωσίασε με την παρουσία της

Κέρδισε το χειροκρότημα τόσο για τις επιδόσεις της όσο και για την εμφάνισή της!

Η Καναδέζα Νιούελ εντυπωσίασε με την παρουσία της στο Παγκόσμια Πρωτάθλημα στίβου.

Η Anicka Newell είναι μια καναδέζα αθλήτρια που ασχολείται με το επί κοντώ, και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της αθλητικής για τις εξαιρετικές της επιδόσεις.

Γεννήθηκε , στο Μίντλαντ του Τέξας, ΗΠΑ, αλλά αποφάσισε να αγωνιστεί για τον Καναδά λόγω της καναδικής καταγωγής της μητέρας της. Σπούδασε στο Texas State University, όπου άρχισε να ασχολείται με το επί κοντώ.

Η Newell έχει διακριθεί σε διάφορους διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα. Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο και έχει αντιπροσωπεύσει τον Καναδά σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Με τον θερμό χαρακτήρα της και την αφοσίωσή της στο άθλημα, η Newell είναι ένα πρότυπο για πολλούς νεαρούς αθλητές και αθλήτριες. Έχει δείξει ότι με προσήλωση, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, κάποιος μπορεί να πετύχει τους στόχους του ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο.

Εκτός από τις αθλητικές της δραστηριότητες, η Newell είναι γνωστή και για την ενεργή συμμετοχή της σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Ασχολείται με την προώθηση της γυναικείας συμμετοχής στον αθλητισμό και την υποστήριξη των δικαιωμάτων των γυναικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments