Αθλητισμός

«Τρέλα» από τον πιλότο στην πτήση του Παναθηναϊκού: Εβαλε ύμνο, συνθήματα κι εμψύχωσε την ομάδα

«Τρέλα» από τον πιλότο στην πτήση του Παναθηναϊκού: Εβαλε ύμνο, συνθήματα κι εμψύχωσε την ομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: sportal.gr

Ένθερμος φίλος του Παναθηναϊκού ο πιλότος που ανέλαβε την πτήση για την αναχώρηση των παικτών του Ιβαν Γιοβάνοβιτς στην Πορτογαλία.

Την Τετάρτη (23/08, 22:00) ο Παναθηναϊκός θα ριχτεί στη μάχη του Champions League αφού θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα στο πρώτο παιχνίδι των Play Off. Με την ομάδα ταξιδεύουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον τραυματία Κλάινχαϊσλερ και τον ανέτοιμο Γκάνεα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, εντός και εκτός ευρωπαϊκής λίστας, βρίσκονται στο αεροπλάνο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει μέχρι το βράδυ, ποιος θα αντικαταστήσει τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό και αν απαιτούνται άλλες αλλαγές στην 23άδα!

Στην πτήση της αναχώρησης οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς συνάντησαν έναν ένθερμο φίλο της ομάδας. Τον πιλότο του αεροσκάφους. Συγκεκριμένα, ο κυβερνήτης δεν έκρυψε την αγάπη του για το «τριφύλλι», αφού έβαλε τον ύμνο του Παναθηναϊκού όταν μπήκε η ομάδα στο αεροπλάνο αλλά και συνθήματα των «πρασίνων».

Επίσης είπε από μικροφώνου μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια για την πρόκριση στη Γαλλία. Είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού και εύχομαι να πάνε όλα καλά στην Μπράγκα και την Τρίτη στο ΟΑΚΑ να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση. Εγώ σίγουρα θα είμαι στις εξέδρες. Καλή επιτυχία στην ομάδα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sportal.gr (@sportal.gr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments