Focus

Bradley Cooper: Κυκλοφόρησε το trailer για το Maestro

Bradley Cooper: Κυκλοφόρησε το trailer για το Maestro

Πηγή Φωτογραφίας: Digital Spy

Η πλατφόρμα του Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το τρέιλερ της δεύτερης σκηνοθετικής απόπειρας του Bradley Cooper που θα υποδυθεί παράλληλα τον συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Ο Leonard Bernstein, ο συνθέτης και μαέστρος του δημοφιλούς μιούζικαλ “West Side Story”, του “On the Waterfront” και της Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου σκηνοθετικού εγχειρήματος του Bradley Cooper (το σκηνοθετικό του ντεμπούτο υπήρξε η ταινία “A Star Is Born” το 2018, με συμπρωταγωνίστριά του την Lady Gaga).

View this post on Instagram

A post shared by E Nina Rothe (@eninarothe)

H ταινία “Maestro” εξερευνά την ζωή του συνθέτη μέσα στα δημιουργικά μονοπάτια της μουσικής και επικεντρώνεται στον 25ετή γάμο του με τη σύζυγό του, Felicia Montealegre. Τον ρόλο της Felicia έχει αναλάβει η Carey Mulligan ενώ η Maya Hawke θα υποδυθεί την κόρη τους Jamie και ο Sam Nivola τον γιο τους Alexander.

. Το καστ συμπληρώνουν οι Ματ Μπόμερ, Σάρα Σίλβερμαν, Γκίντεον Γκλικ, Γκέιμπ Φάσιο, Έρικ Πάρκινσον, Γουίλιαμ Χιλ, Νικ Μπλέμαϊρ, Όσκαρ Πάβλο, Τιμ Ρόγκαν και Μάλορι Πορτνόι.

Το σενάριο υπογράφει ο Τζος Σίνγκερ του “Spotlight” ενώ την φωτογραφία επιμελείται ο συνεργάτης του Κούπερ από το “A Star Is Born”, Μάθιου Λιμπατίκ.

Όσα βλέπουμε στο τρέιλερ Το τρέιλερ ανοίγει με τους Μπερνστάιν (Μπράντλεϊ Κουπερ) και Μοντεαλέγκρε (Κάρεϊ Μάλιγκαν) να κάθονται πλάτη με πλάτη σε ένα πανέμορφο πάρκο, παίζοντας ένα τηλεπαθητικό ερωτικό παιχνίδι. Με διάφορες εναλλαγές από την ασπρόμαυρη στην έγχρωμη εικόνα, το τρέιλερ ακολουθεί τo αστραπιαio ειδύλλιο του Μπερνστάιν και της Μοντεαλέγκρε παράλληλα με ραγδαία άνοδο της καριέρας του. Η ταινία φαίνεται να παρουσιάζει μια ονειρική, σαρωτική ματιά στην ζωή του καλλιτέχνη εξερευνώντας επίσης την περίπλοκη συμβίωση με τη σύζυγό του. Η Μοντεαλέγκρε ήταν ηθοποιός και ακτιβίστρια και γνώρισε τον Μπερνστάιν το 1946. Παντρεύτηκαν το 1951 και έκαναν μαζί τρία παιδιά. Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Μπερνστάιν είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με άντρες αλλά επέστρεφε επανειλημμένα στην Μοντεαλέγκρε μέχρι και τον θάνατό της το 1978. Ο ίδιος πέθανε το 1990.

To “Maestro” θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβαλ Βενετίας τον Σεπτέμβριο και θα προβληθεί σε επιλεγμένες αίθουσες τον Νοέμβριο. Θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments