Focus

Ο Cillian Murphy θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει στο Interstellar

Ο Cillian Murphy θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει στο Interstellar

Πηγή Φωτογραφίας: The Guardian

Η προσθήκη του Cillian Murphy στο καστ του Interstellar, ομολογουμένως, δε θα μας χαλούσε καθόλου.

To Oppenheimer είναι μία κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Cillian Murphy όσο και του Christopher Nolan. Οι δυο τους κλείνουν σχεδόν δύο δεκαετίες συνεργασίας.Στα χρόνια αυτά ο Murphy συνεργάζεται τακτικά με τον Nolan από τότε που επιλέχτηκε ως Σκιάχτρο στο Batman Begins. Συνέχισε τις εμφανίσεις του στα The Dark Knight, Inception και The Dark Knight Rises (μαζί με μια εμφάνιση στο Dunkirk) πριν αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Oppenheimer. Εκτός από έναν από τους πιο πιστούς ηθοποιούς του Nolan , ο Murphy είναι επίσης θαυμαστής των ταινιών του σκηνοθέτη στις οποίες δεν συμμετέχει.

View this post on Instagram

A post shared by Cillian Murphy (@cillianmurphyofficiall)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα The Independent, ο Murphy ρωτήθηκε αν υπάρχει μια ταινία του Nolan στην οποία θα ήθελε να είχε πρωταγωνιστήσει. Ξεχώρισε το έπος του διαστημικού ταξιδιού του 2014 Interstellar ως ταινία που τον συγκίνησε ιδιαίτερα. Ενώ ο Murphy παραδέχεται ότι έχει σκεφτεί πώς θα ήταν η εμφάνισή του στην ταινία, παραδέχεται ότι ο Nolan κατέληξε στους “σωστούς ανθρώπους” και είπε ότι του αρέσει να την παρακολουθεί ως θαυμαστής χωρίς την πίεση να ασκήσει κριτική στη δουλειά του.

“Λατρεύω το “Interstellar” μόνο και μόνο επειδή το βρίσκω τόσο συναισθηματικό”, είπε ο ηθοποιός. “Θυμάμαι ότι το είδα στον κινηματογράφο όταν είχα μικρά παιδιά. Απλώς είχε μεγάλο αντίκτυπο πάνω μου. Μου ράγισε την καρδιά. Μου αρέσει να βλέπω τις ταινίες του όταν δεν είμαι σε αυτές γιατί δεν χρειάζεται να φρικάρω για το μέγεθος των αυτιών μου ή οτιδήποτε άλλο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments