Ελλάδα

Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος προς οδό Πλαπούτα στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος προς οδό Πλαπούτα στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του η έξοδος προς οδό Πλαπούτα (έξοδος 10Α) στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 23/08/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 24/08/2023 η έξοδος προς οδό Πλαπούτα (έξοδος 10Α) στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην Αττική Οδό.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν τις εξόδους προς Λ. Κύμης (έξοδος 10Β) ή προς Λ. Κηφισίας (έξοδος 11) ή προς Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9).

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic). Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.