Αθλητισμός

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντικό το 2-1, αλλά η Μπράγκα έχει το πλεονέκτημα»

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντικό το 2-1, αλλά η Μπράγκα έχει το πλεονέκτημα»

Πηγή Φωτογραφίας: CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟ - ΝΤΝΙΠΡΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε σκληρό το αρχικό 2-0 που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός που αν και μείωσε στο τελικό 2-1, η Μπράγκα είναι το φαβορί σύμφωνα με τον τεχνικό του τριφυλλιού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 από την Μπράγκα μετά από μεγάλα αμυντικά λάθη (ιδίως το δεύτερο), την ώρα που ο Σπόραρ έχασε το… άχαστο στην επίθεση.

Την παρτίδα για τον Παναθηναϊκό έσωσε στο τέλος ο Μαντσίνι μειώνοντας στο τελικό 2-1 και διατηρώντας ζωντανούς τους πράσινους στην διεκδίκηση της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Κάτι που εν τέλει ικανοποίησε τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος ωστόσο έδωσε τον τίτλο του φαβορί στην Μπράγκα, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς:

«Νομίζω κάναμε τα περισσότερα πράγματα καλά, αν αναλογιστούμε τον αντίπαλο, τη σημασία του αγώνα και τις δυσκολίες. Για τη μεγαλύτερη διάρκεια στεκόμασταν καλά στο γήπεδο, μπορούσαμε να ελέγχουμε το ματς χωρίς να κινδυνεύουμε. Όμως είναι τέτοιο το επίπεδο αυτό που το παραμικρό λάθος τιμωρείται. Ήταν σκληρό το 2-0 για μας στο δεύτερο ημίχρονο όμως σίγουρα είναι καλό που επιμείναμε και μειώσαμε σε 2-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments