Ελλάδα

Λυγίζει πολίτης που κάηκε το σπίτι του – «Ήταν αυθαίρετο και το είχα νομιμοποιήσει πλήρωνα 100 ευρώ»

Λυγίζει πολίτης που κάηκε το σπίτι του – «Ήταν αυθαίρετο και το είχα νομιμοποιήσει πλήρωνα 100 ευρώ»

Πηγή Φωτογραφίας: Σε λυγμούς ξέσπασε κάτοικος που είδε το σπίτι του να καταστρέφεται

Ξεσπά, στην κάμερα πολίτης που είδε το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες.

Ο κ. Κλεάνθης είδε τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται και δεν άντεξε. Σε ζωντανή σύνδεση «έσπασε» και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο κάτοικος απαρηγόρητος, είδε τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη, καθώς δεν κατάφερε να σώσει το σπίτι του, όταν ο αέρας άλλαξε και γύρισε πίσω. Ένα σπίτι που ήταν αυθαίρετο όπως είπε και το είχε νομιμοποιήσει πληρώνοντας τις δόσεις του από την πενιχρή του σύνταξη.

«Είμαι από χθες με το μηχανάκι γυρίζω πάνω κάτω. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 5:30 το πρωί. Από το βράδυ έδιωξα εγγόνια, σύζυγο, παιδιά. Έμεινα μέχρι το πρωί εδώ. Στις 5:30 το πρωί βγήκαν οι φλόγες από το βουνό. Είχα φέρει τα πυροσβεστικά και παρακάλεσα να ανέβουν σε μένα. Με βοήθεια φίλων σβήσαμε τη φωτιά. Έκαψε δεξιά, αριστερά, το σπίτι έμεινε ανέπαφο», ανέφερε αρχικά.

«Στις 11:00 γύρισε ο αέρας προς τα πίσω και άρχισε να καίει τα καμένα. Γύρισε πίσω και μου έκαψε το σπίτι. Το σπίτι μου καιγόταν. Το είχα νομιμοποιήσει, ήταν αυθαίρετο. Είχα φέρει μηχανικό και πλήρωνα 11.000 ευρώ, 100 ευρώ κάθε μήνα. Πλήρωνα από τη σύνταξη», είπε με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς ο κ.Κλεάνθης.

Αν και έχει φίλους να τον φιλοξενήσουν και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο, ο κ.Κλεάνθης όπως τόνισε θα νιώθει φιλοξενούμενος. «Δεν έχω κάτι άλλο. Αλλά θα είμαι φιλοξενούμενος. Πού να πάω να μείνω;», είπε κλαίγοντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments