Ελλάδα

Συγκλονίζει ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή: Για εμάς σταμάτησε ο χρόνος – Θέλω δικαίωση

Συγκλονίζει ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή: Για εμάς σταμάτησε ο χρόνος – Θέλω δικαίωση

Πηγή Φωτογραφίας: [362904] ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

«Ελπίζαμε να έχει γίνει λάθος. Ψυχολογικά είμαστε άσχημα», δήλωσε ο ετεροθαλής αδερφός του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Γιώργος Ζερβογιώργης

Δικαίωση για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή ζητάει ο ετεροθαλής αδερφός του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Γιώργος Ζερβογιώργης, ο οποίος είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές της αναγνώρισης του Μιχάλη στον Ερυθρό Σταυρό και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε κανένα ραντεβού οπαδών, αλλά επιδρομή ενός τάγματος εφόδου«Στον Ερυθρό Σταύρο με κάλεσαν για να αναγνωρίσω το πτώμα του Μιχάλη. Ελπίζαμε να έχει γίνει λάθος», είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε ότι η μητέρα του βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση…

Μαζί του στο στούντιο βρέθηκε και η σύζυγός του, Πόπη Βαλαβάνη, η οποία δήλωσε από τη δική της πλευρά: «Υπήρχε επιδρομή τάγματος, δεν ήταν ραντεβού αυτό. Δεν θέλουμε κάτι άσχημο γι’ αυτά τα παιδιά που έχουν συλληφθεί. Είναι μικρά παιδιά και κακώς βρέθηκαν σε αυτόν τον δρόμο, αλλά αυτός που έβγαλε μαχαίρι αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Ζερβογιώργης: «Η μητέρα μου έχει πάθει σοκ, είχαμε πάλι θέματα με την καρδιά της. Εγώ είμαι φίλος του Παναθηναϊκού. Ο Μιχάλης την αγαπούσε την ΑΕΚ. Είχε τη δουλειά του την πρωινή και το απόγευμα πήγαινε για έναν καφέ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους φίλους του. Ούτε χούλιγκαν είναι, ούτε τίποτα απ’ όσα τον παρουσιάζουν. Έχουμε δεκαπέντε χρόνια διαφορά. Του έκανα και πλάκα, επειδή είμαι Παναθηναϊκός, αλλά ποτέ δεν μου είχε πει “γίνε ΑΕΚ”».

Στη συνέχεια περιέγραψε τις τραγικές στιγμές στον Ερυθρό Σταυρό: «Ήταν και η μητέρα μου εκεί. Την είχαμε τραβήξει και καθόταν έξω και πήγα εγώ και μίλησα με τους γιατρούς, που μου είπαν ότι το άτομο που είχαν μέσα δεν ζει και ότι έπρεπε να κάνω αναγνώριση. Ήταν ο Μιχάλης».

Για τα περί ραντεβού οπαδών σχολίασε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για ραντεβού. Πήγε το μεσημέρι, έφαγε στο σπίτι και είπε στη μάνα μας ότι πάει για έναν καφέ στη Φιλαδέλφεια. Το έκανε συχνά. Για την ώρα δεν έχουμε καθαρή εικόνα τι έχει γίνει. Πέρα από το πλάνο με έναν χούλιγκαν να τον κυνηγάει με ένα ρόπαλο, δεν έχουμε τίποτε άλλο. Η Αστυνομία δεν μας έχει πει απολύτως τίποτα. Από το νοσοκομείο μάς είπαν ότι πέθανε από βαθύ τραύμα από μαχαίρι. Για εμάς σταμάτησε ο χρόνος, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Η μητέρα μου είναι άσχημα. Ψυχολογικά είμαστε άσχημα. Θέλω δικαίωση για τον αδερφό μου. Να μάθω τον δολοφόνο του ή τους δολοφόνους του», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments