Αθλητισμός

Έρχεται Ελλάδα ο Αταμάν: Μαζεύονται οι παίκτες του τριφυλλιού!

Έρχεται Ελλάδα ο Αταμάν: Μαζεύονται οι παίκτες του τριφυλλιού!

Πηγή Φωτογραφίας: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / EUROKINISSI)

Μαζεύονται οι παίκτες του τριφυλλιού ενόψει της πρώτης προπόνησης, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων

Όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Τρίτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση μπροστά στο κοινό του. Παρόντες θα είναι πολλοί από τους παίκτες της ομάδας, ενώ δε θα παραστούν όσοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται η άφιξη του Τούρκου προπονητή, Εργκίν Αταμάν ενώ μαζί του θα φτάσει και ο Πολωνός σέντερ, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Οι αφίξεις δε σταματούν εκεί, όμως. Την Κυριακή στην Ελλάδα έρχονται οι Τζέριαν Γκραντ και Λούκα Βιλντόσα μαζί με τον τραυματία Μήτογλου και τη Δευτέρα θα έρθει ο Κάιλ Γκάι.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει πιάσει το κλίμα ενθουσιασμού που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του «εξάστερου» και γι’ αυτό αποφάσισε η πρώτη επίσημη συγκέντρωση να γίνει παρουσία του κόσμου.

Λίγες ώρες πριν την τεράστια ρεβάνς κόντρα στην Μπράγκα, θα ανοίξουν οι πύλες του μπασκετικού ΟΑΚΑ και οι νεοφερμένοι θα πάρουν μια πρώτη γεύση από την μαγική ατμόσφαιρα που τόσο πολύ περιμένουν. Προφανώς, τα βλέμματα θα στραφούν στον Κώστα Σλούκα ο οποίος αναμένεται να αποθεωθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments