Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Νίκησε με 1-0 τη Θέλτα με γκολ πάλι του Μπέλινγκαμ

Ρεάλ Μαδρίτης: Νίκησε με 1-0 τη Θέλτα με γκολ πάλι του Μπέλινγκαμ

Πηγή Φωτογραφίας: real.gr, Η Ρεάλ νίκησε με 1-0 τη Θέλτα με γκολ πάλι του Μπέλινγκαμ

Η Ρεάλ νίκησε με 1-0 τη Θέλτα με γκολ πάλι του Μπέλινγκαμ
Η Ρεάλ νίκησε με 1-0 τη Θέλτα με γκολ πάλι του Μπέλινγκαμ για την 3η αγωνιστική στο Βίγκο, στο κατάμεστο “Μπαλαΐδος”, με την γηπεδούχο να γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και την Ρεάλ να παίζει τρίτο σερί εκτός έδρας ματς μετά τις νίκες της με Μπιλμπάο και Αλμερία.
Η Ρεάλ νίκησε με 1-0 τη Θέλτα με γκολ πάλι του Μπέλινγκαμ για την 3η αγωνιστική στο Βίγκο, στο κατάμεστο “Μπαλαΐδος”, με την γηπεδούχο να γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και την Ρεάλ να παίζει τρίτο σερί εκτός έδρας ματς μετά τις νίκες της με Μπιλμπάο και Αλμερία. Βασικός για πρώτη φορά με τη “Βασίλισσα” ο τερματοφύλακας Κέπα.

Ματς με ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν στο πρώτο μέρος, με την Θέλτα να απειλεί με Λάρσεν και Μινγκέθα και την Ρεάλ με Βαλβέρδε και Ροδρίγκο. Τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 18′ ο Βίνι για την Ρεάλ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σέρβι για την Θέλτα.

Το 0-1 ο Μπέλινγκαμ στο 81΄με κεφαλιά, 4ο γκολ σε 3 ματς, ισοφάρισε το ρεκόρ του Σνάιντερ από το 2017, σκοράροντας στα τρία πρώτα ματς της σεζόν. Χαμένο πέναλτι ο Ροδρίγκο στο 68′ το έπιασε ο Βιγιάρ.

Η Ρεάλ είναι αήττητη από τη Θέλτα από το 2014, σε 14 ματς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments