Nέα της αγοράς

Πρόγραμμα F1 GP Ολλανδίας: Πού και τι ώρα θα δεις αγώνα

Πρόγραμμα F1 GP Ολλανδίας: Πού και τι ώρα θα δεις αγώνα

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay, Στο ποδόσφαιρο οι θεατές είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας

Η Formula 1 επιστρέφει μετά την καλοκαιρινή διακοπή και το Grand Prix Ολλανδίας σημαίνει την επίσκεψή μας στην έδρα του Max Verstappen

Στο ποδόσφαιρο οι θεατές είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Στην Formula 1 τι είναι; Ο συνοδηγός στο μονοθέσιο; Και ακόμη και αν έχει αυτό κάποια βάση ποιος θεωρεί πως ο Max Verstappen θα τα πήγαινε καλύτερα αν είχε συνοδηγό;

Ο Ολλανδός έχει κατακτήσει τη νίκη στους 10 από τους 12 φετινούς αγώνες και στους δύο που δεν τα κατάφερε η νίκη πήγε στην Red Bull ώστε η ομάδα να έχει το απόλυτο φέτος. Τώρα μεταφερόμαστε στο Grand Prix Ολλανδίας με τον “πορτοκαλί στρατό” να περιμένει εναγωνίως να πανηγυρίσει έναν προδιαγεγραμμένο τίτλο. Ελπίζουμε τουλάχιστον να το κάνει κόσμια.

Καλώς ήρθατε στο Zandvoort 

To Grand Prix Ολλανδίας διεξάγεται και φέτος στο Zandvoort. Πρόκειται για μια πίστα σχεδόν πάνω στην παραλία της ομώνυμης πόλης και τα νερά της Βόρειας Θάλασσας. Αυτό συχνά προσθέτει έναν ακόμη πονοκέφαλο για τους οδηγούς, τουλάχιστον για τις δοκιμές της Παρασκευής που ακόμη η πίστα έχει αρκετή από την σκόνη της αμμουδιάς.

Grand Prix Zandvoort Πρόγραμμα

Το Σάββατο, ωστόσο και την Κυριακή η γόμα που έχουν απλώσει τα μονοθέσια στη διαδρομή μήκους 4.259 μ. δεν επιτρέπει να υπάρχουν τέτοιου είδους ζητήματα. Ο ολλανδικός αγώνας επέστρεψε το 2021 έπειτα από απουσία πολλών ετών και σε αυτό ασφαλώς έπαιξε ρόλο η παρουσία του δύο φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, καθώς επίσης και η δίψα των Ολλανδών να τον υποστηρίξουν.

Grand Prix Zandvoort Πρόγραμμα

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι τότε ταξίδευαν κατά χιλιάδες σε άλλες πίστες. Ο Verstappen φρόντισε να τους αποζημιώσει παίρνοντας και τις δύο νίκες το 2021 και το 2022, ενώ φέτος είναι και πάλι το φαβορί για την 46η νίκη της καριέρας του και ενδέκατη φετινή.

Show μια ώρα νωρίτερα, στις 15:00.

Πηγή: topgeargreece.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments