Αθλητισμός

Όνομα-έκπληξη για τους “αιώνιους”, τον θέλουν στην Ελλάδα!

Όνομα-έκπληξη για τους “αιώνιους”, τον θέλουν στην Ελλάδα!

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Το συμβόλαιο του που τελειώνει και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μια κόντρα από τα παλιά φαίνεται ότι μπορεί να αναδυθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι “αιώνιοι” έχουν στη λίστα τους τον ίδιο παίκτη και θέλουν να τον αποκτήσουν.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ, αν και φαίνεται ότι σαφώς οι Πειραιώτες έχουν προβάδισμα για τη συμφωνία μαζί του – Ο λόγος γίνεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο, της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που φαίνεται ότι έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο γερμανικό ποδόσφαιρο – Δεν έχει παίξει μπάλα ποτέ εκτός Γερμανίας.

Είναι 23 ετών, στόπερ αλλά και αμυντικός χαφ, με την αξία του να ανέρχεται λίγο πάνω από το μισό εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του με τη Ντόρτμουντ να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με το sportdog.gr

Στην Γερμανία ήδη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τον βλέπουν ως τον νέο Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ ο προπονητής των Βεστφαλών, Μάρκο Ρόζε τον πιστεύει πολύ και θέλησε να του δώσει μια ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του γι’ αυτό και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Ο Παπαδόπουλος με τη σειρά του, αφού κέρδιζε καθημερινά εντυπώσεις στις προπονήσεις πήρε και την ευκαιρία να αγωνιστεί σε δύο φιλικά της ομάδας του, απέναντι στην Γκίσεν και στην Μπόχουμ.

Μετά από τις δύο φιλικές αναμετρήσεις που αγωνίστηκε μάλιστα, δεν επέστρεψε στην δεύτερη ομάδα της Βεστφαλών. Αντιθέτως παρέμεινε στα πλάνα του Ρόζε, ο οποίος τον αντάμειψε για τις καλές του εμφανίσεις, δίνοντας φανέλα βασικού στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Βέχεν σύμφωνα με το sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments