Lifestyle

Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύτηκε κρυφά με θρησκευτικό γάμο η γνωστή ηθοποιός

Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύτηκε κρυφά με θρησκευτικό γάμο η γνωστή ηθοποιός

Πηγή Φωτογραφίας: (Instagram/dimi_choo)/ Ok.mag

Η ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη

Ημέρα χαράς η χθεσινή για την Ευγενία Δημητροπούλου η οποία παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο τον νευροχειρουργό, Στέλιο Βλατάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Wedding Photographer (@valen__tiny)

Το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2021 και χθες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

View this post on Instagram

A post shared by . (@leventogiannis.gr)

Στιγμιότυπα από τον γάμο με το πανέμορφο νυφικό της Ευγενίας Δημητροπούλου, δημοσίευσε η επιχειρηματίας, Δήμητρα Λαζαράτου.

Η εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Ήταν ένας ταξίδι που είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες, αλλά ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε Ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μας η Εύα, την είχαμε ονομάσει από πριν. Ήταν κοινό μας όνειρο πριν γνωριστούμε καν να υιοθετήσουμε ένα παιδί», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε: «Θέλει υπομονή, τα νούμερα στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά για εμάς, όνειρό μας ήταν η Αφρική, ήταν δύσκολη η εποχή που απευθυνθήκαμε. Χρειάστηκε μόνο ένα ταξίδι για εμάς, η αξιολόγηση διαρκεί αρκετούς μήνες, είναι σαν εγκυμοσύνη. Υπάρχουν ταμπού απέναντι στην υιοθεσία. Έχω επικοινωνήσει με μαμά που μου έλεγε πως σκεφτόταν πώς να κυκλοφορήσει στο χωριό. Τρελάθηκε η καρδιά μου όταν μας είπε η δικηγόρος ότι βρέθηκε η Εύα. Γίνεσαι μάνα αυτόματα. Ο πρώτος καιρός στο σπίτι ήταν ιδιαίτερος, γυρίσαμε με τρομερή κόπωση. Στην αρχή μέχρι να βρω τις ισορροπίες εγώ δυσκολεύτηκα», είχε δηλώσει η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments