Πολιτική

Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ: Μιλούν αυτοί που έκαναν τον εμπρησμό πλημμέλημα

Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ: Μιλούν αυτοί που έκαναν τον εμπρησμό πλημμέλημα

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

«Aυτό που αμφισβητώ είναι η… επιστημοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει

H υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ,που σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η κυρία Βούλτεψη μίλησε για «προπαγάνδα των αριθμών» και επιτέθηκε στο Αστεροσκοπείο Αθηνών για τα στοιχεία του Meteo, λέγοντας πως «η αλήθεια είναι ότι τα επιστημονικά στοιχεία δεν αμφισβητούνται. Αυτό που αμφισβητείται και αποτελεί προπαγάνδα των αριθμών είναι η αποσπασματική και επιλεκτική χρήση των στοιχείων για πολιτικούς σκοπούς, όπως ακριβώς συνηθίζει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου τονίζει ακόμα στην απάντησή της ότι «αυτό που αμφισβητώ είναι η… επιστημοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η απάντηση της Σοφίας Βούλτεψη

«Στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού έχασαν την επαφή τους και με την κοινωνία και με την πραγματικότητα, καταβάλλουν απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατήσουν ζωντανή τη μοναδική τους, εξίσου αποτυχημένη, δραστηριότητα: αυτήν της διαστρέβλωσης, της παραπληροφόρησης και του ψεύδους. Σήμερα οι ”πυροσβέστες του πληκτρολογίου” με κατηγόρησαν ότι… επιτέθηκα στο Αστεροσκοπείο Αθηνών, αποκαλώντας τάχα τα στοιχεία του για τις πυρκαγιές “προπαγάνδα των αριθμών”.

Η αλήθεια είναι ότι τα επιστημονικά στοιχεία δεν αμφισβητούνται. Αυτό που αμφισβητείται και αποτελεί προπαγάνδα των αριθμών είναι η αποσπασματική και επιλεκτική χρήση των στοιχείων για πολιτικούς σκοπούς, όπως ακριβώς συνηθίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και για όσους δεν κατάλαβαν, αυτό που αμφισβητώ είναι η… επιστημοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα κόμμα που το 2019 παρέτεινε τη λειτουργία της Βουλής -αν και είχαν ανακοινωθεί οι εκλογές- για να ψηφίσει νέο Ποινικό Κώδικα, μετατρέποντας το βασικό αδίκημα του εμπρησμού από κακούργημα σε πλημμέλημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments