Οδηγός

Επιδόματα: Πότε θα φανούν στα ATM οι πληρωμές του ΟΠΕΚΑ

Επιδόματα: Πότε θα φανούν στα ATM οι πληρωμές του ΟΠΕΚΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay, Έφτασε η ώρα των πληρωμών για χιλιάδες δικαούχους διαφόρων κατηγοριών

Έφτασε η ώρα των πληρωμών για χιλιάδες δικαούχους διαφόρων κατηγοριών

Έφτασε η ώρα των πληρωμών για χιλιάδες δικαούχους διαφόρων κατηγοριών.Την τελευταία εργάσιμη του Αυγούστου 2023 θα καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΑ τα παρακάτω επιδόματα και παροχές:

  • Επίδομα Παιδιού
  • Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ)
  • Επίδομα Στέγασης
  • Επίδομα γέννησης
  • Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα
  • Στεγαστική Συνδρομή Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων
  • Σύνταξη Υπερηλίκων
  • Επιδόματα: Αναλυτικά οι πληρωμές
  • Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ): Η πληρωμή μηνός Αυγούστου 2023 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 31 Ιουλίου 2023 και έχει εγκριθεί) του προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» (πρώην ΚΕΑ) θα γίνει την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Αυγούστου 2023, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023.

Την προηγούμενη της πληρωμής, εργάσιμη ημέρα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 και κατά τις απογευματινές ώρες, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ των τραπεζών.

Επίδομα ενοικίου: Η πληρωμή μηνός Αυγούστου 2023 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 31 Ιουλίου 2023 και έχει εγκριθεί) του Επιδόματος Ενοικίου Στέγασης θα γίνει την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Αυγούστου 2023, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023. Την προηγούμενη της πληρωμής, εργάσιμη ημέρα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 και κατά τις απογευματινές ώρες, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ των τραπεζών.

Προνοιακά – διατροφικά επιδόματα: Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ μηνός Αυγούστου 2023 στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων θα γίνει την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Αυγούστου 2023, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023. Την προηγούμενη της πληρωμής, εργάσιμη ημέρα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 και κατά τις απογευματινές ώρες, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ των τραπεζών.

Επίδομα γέννησης: Η πληρωμή στους δικαιούχους του επιδόματος γέννησης θα γίνει την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Αυγούστου 2023, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023.

Επίδομα παιδιού: Η τέταρτη δόση για το επίδομα παιδιού 2023 θα καταβληθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα Σεπτεμβρίου 2023, σε όσους υποβάλλουν αίτηση. Την προηγούμενη της πληρωμής, εργάσιμη ημέρα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 και κατά τις απογευματινές ώρες, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ των τραπεζών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments