Ελλάδα

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των αντρών που πυροβόλησαν 26χρονο στην Αχαρνών

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των αντρών που πυροβόλησαν 26χρονο στην Αχαρνών

Πηγή Φωτογραφίας: Ρεπορτάζ του newpost.gr/ Κεντρική: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Πρόδωσαν τις κινήσεις τους τα κινητά, το facebook και οι κάμερες

Άφαντοι παραμένουν οι τρεις από τους τέσσερις άντρες που στις 21 Αυγούστου πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά έναν 26χρονο, λίγο πριν τις δέκα το βράδυ στην οδό Αχαρνών και ενώ στην περιοχή υπήρχε κόσμος.

Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη, που ένας από αυτούς τον πυροβόλησε με ευθεία βολή τουλάχιστον 14 φορές, με τις σφαίρες να καρφώνονται ακόμα και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν την αιμορραγία

Ο 26χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο δρόμο με ακατάσχετη αιμορραγία , η οποία όμως δεν ήταν από τις σφαίρες αλλά από χτυπήματα που είχε από αιχμηρό αντικείμενο σε λαιμό, πλάτη και χέρι.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι έπρεπε να δώσουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να σταματήσουν την αιμορραγία και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που χρειάστηκε να μπει αμέσως χειρουργείο και στη συνέχεια να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και διασωληνώθηκε.

Η διαφυγή στη Θεσσαλονίκη και η επιχείρηση με τη συνδρομή ΕΚΑΜ

Το επόμενο πρωινό από την επίθεση οι αστυνομικοί πληροφορούνται ότι ένα από τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες μένουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.Όταν φθάνουν εκεί ο υπάλληλος της ρεσεψιόν επιβεβαιώνει την ταυτότητα του ενός .Εξαιτίας του πυροβόλου όπλου με το οποίο έγινε η επίθεση στον 26χρονο το προηγούμενο βράδυ καλείται ομάδα ΕΚΑΜ και γίνεται έφοδος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου .Συλλαμβάνονται τέσσερα άτομα ανάμεσά τους και ο άντρας που το προηγούμενο βράδυ ήταν στην επίθεση στην Αθήνα.Σε ερώτηση των αστυνομικών για την συγκεκριμένη υπόθεση πρόβαλε άλλοθι ότι δούλευε ως μάγειρας σε εστιατόριο στην Ομόνοια μόνο που ο ιδιοκτήτης τον διέψευσε αναφέροντας ότι την προηγούμενο δεν εργαζόταν.

Τους πρόδωσαν κινητά, facebook και κάμερες

Από το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν τον 26χρονο .Μάλιστα μέσω messenger και τηλεφώνων έστελναν μία ημέρα πριν την επίθεση ένας στον άλλο φωτογραφίες προκειμένου να εντοπίσουν τον νεαρό .Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που παρουσιάζει το Newpost :

-Κοίτα .Κοίτα καλά .

-Όχι δεν είναι αυτοί

-ΟΚ Έρχομαι κάτω .

-Οκ βλα

-Χωρίς δόντια ήτανε .Τελοσπάντων οκ

-Ναι αλλά δεν είναι αυτός .

Σύμφωνα με τις αρχές το θύμα δεν έχει πλήρη οδοντοστοιχία και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αναζητούσαν τον 26χρονο προκειμένου να του επιτεθούν .

Eπιπλέον κάμερες στην περιοχή κατέγραψαν καρέ καρέ τις κινήσεις τους αλλά και την επίθεση .

Οι αρχές μέσα από τα στοιχεία έκαναν εφόδους και έρευνες στα σπίτια και των άλλων κατηγορουμένων όπου μεταξύ άλλων βρήκαν από μαχαίρια μέχρι και αποφυλακιστήρια καθώς ορισμένοι εκ των κατηγορουμένων είναι παλιοί γνώριμοι των αρχών.Οι αστυνομικοί βρήκαν άδειες βαλίτσες και δεν αποκλείεται να επιχειρούν να «εξαφανιστούν « προκειμένου να γλιτώσουν τη σύλληψη .

Για την υπόθεση όπου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μία κεντρική συνοικία της Αθήνας έχει προφυλακιστεί ήδη ένα άτομο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments