Πολιτική

Κασσελάκης από Χανιά: «Αν μου δώσετε τη δύναμη θα λέω τα πράγματα ντρέτα!»

Κασσελάκης από Χανιά: «Αν μου δώσετε τη δύναμη θα λέω τα πράγματα ντρέτα!»

Πηγή Φωτογραφίας: Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Από τον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης

Από τον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης -όπως παρόμοια είχε κάνει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

«Όπως έχει πει ο Καζαντζάκης, είναι οι κουζουλοί που κάνουν την Κρήτη ξεχωριστή. Και από αυτή την άποψη, κρατώ την κρητική παράδοση!», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Φανερά συγκινημένος για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν στα Χανιά, ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε «με ταπεινοφροσύνη». «Βρίσκομαι εδώ στα Χανιά, στην Κρήτη μου, στις ρίζες μου. Εδώ που ερχόμουν κάθε καλοκαίρι» είπε ενώ αναφέρθηκε με συγκίνηση στον παππού και τη γιαγιά του, λέγοντας με συγκίνηση «αισθάνομαι τη μνήμη τους πολύ βαθιά μέσα μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments