Αθλητισμός

Oλυμπιακός: Κλειδώνει την πρόκριση για τους ομίλους μέσω… Σερβίας

Oλυμπιακός: Κλειδώνει την πρόκριση για τους ομίλους μέσω… Σερβίας

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τσουκαρίτσκι στη ρεβάνς για τα πλέι-οφ του Europa League και θέλει να κλειδώσει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται απόψε (31/8, 21:00) από την Τσουκαρίτσκι, στη ρεβάνς του 3-1 της Ελλάδας, με μοναδικό στόχο τη νίκη και φυσικά την πρόκριση που θα τους φέρει στους ομίλους του Europa League.

Oι Πειραιώτες έφτασαν χθες (30/8) στη Σερβία και προπονήθηκαν στο σχετικά μικρό γήπεδο της Τσουκαρίτσκι, το οποίο όμως βρίσκεται σε κάτι παραπάνω από εξαιρετική κατάσταση, δείχνοντας πως δεν αποκαλείται άδικα το… στολίδι της Νότιας Σερβίας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν υπολογίζει στον Κίνι ο οποίος και είναι τιμωρημένος, με τον Μάριο Βρουσάι να είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρος της άμυνας. Παράλληλα επιστρέφει ο Ροντινέι που στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» δεν είχε αγωνιστεί καθώς είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στη ρεβάνς με την Γκενκ.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων ανέφερε για την αναμέτρηση: «Η δική μας δουλειά δεν είναι σκεφτόμαστε την απόδοση του αντιπάλου, αλλά να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τις αναμετρήσεις μας. Στο πρώτο παιχνίδι αντικρούσαμε τα καλά στοιχεία της Τσουκαρίτσκι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και για τη ρεβάνς. Ξέρουμε, όμως, ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Εκτός έδρας, σε διαφορετικό σκηνικό. Η ομάδα μας, ωστόσο, έχει πολλές φιλοδοξίες και προσδοκίες και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε. Είμαστε 90 λεπτά μακριά από το να εκπληρώσουμε έναν από τους στόχους μας: Να βρεθούμε στους ομίλους. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούμε και έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για το αυριανό παιχνίδι».

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία), με βοηθούς τους Χέσελ Στέεγκστρα (Ολλανδία) και Γιάν Ντε Φράις (Ολλανδία), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιόι Κόιχ (Ολλανδία). Στο VAR θα βρίσκεται ο Ρομπ Ντίπερινκ (Ολλανδία) έχοντας ως AVAR τον Έργουιν Μπλανκ (Ολλανδία).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments