Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: «Κλειδώνει» στην Τούμπα την παρουσία του στους ομίλους ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Κλειδώνει» στην Τούμπα την παρουσία του στους ομίλους ο ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Χαρτς είναι ο ΠΑΟΚ που θέλει να κλειδώσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa Conference League.

Έχοντας αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης έπειτα από τη νίκη του με 2-1 στο Εδιμβούργο, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα (Πέμπτη 31/8, 20:30) τη Χαρτς, με φόντο την είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Στο «Τάινκαστλ», τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες έκανε το υπέροχο γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 75ο λεπτό. Νωρίτερα, οι «καρδιές» είχαν προηγηθεί από το 9΄ με το πέναλτι του Λόρενς Σάνκλαντ, για να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο τρία λεπτά αργότερα ο Στέφαν Σβαμπ.Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, συνέχισε την Κυριακή (27/8) τις νικηφόρες εμφανίσεις της, κερδίζοντας με 2-1 την Κηφισιά. Το γκολ του 17χρονου Στέφανου Τζίμα και το αυτογκόλ του Λούκα Τσάπμαν έδωσαν το δεύτερο «τρίποντο» σε ισάριθμα ματς για τη Super League στον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής αναμένεται να επαναφέρει τους «βασικούς» στη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους.

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Ο Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος αποκτήθηκε προ ημερών, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Φιλίπε Σοάρες παραμένει τραυματίας, ενώ δύσκολα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα οι Τόμας Μουργκ και Αλί Σαμάτα. Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ διεκδικεί θέση στα χαφ, ενώ δύσκολα θα αλλάξει η τριάδα των Ζίβκοβιτς, Τάισον και Γιάννη Κωνσταντέλια πίσω από τον Μπράντον Τόμας.

Αρκετές αλλαγές έκανε στο κυριακάτικο ματς και ο Φράνκι ΜακΑβόι, αλλά η Χαρτς το πλήρωσε, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Νταντί, για την 3η αγωνιστική της Premier League της Σκωτίας. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τις «καρδιές» που, ωστόσο, δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα τα παίξουν όλα για όλα στη Θεσσαλονίκη.Διαιτητής της αναμέτρησης στην Τούμπα θα είναι ο Ισπανός Γκιγιέρμο Κουάδρα. Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments