Ελλάδα

Πυρκαγιές σε Μαγνησία και Μεσσηνία: Μήνυμα 112 για εκκενώσεις περιοχών

Πυρκαγιές σε Μαγνησία και Μεσσηνία: Μήνυμα 112 για εκκενώσεις περιοχών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Αντιμέτωπες με πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της Μαγνησίας και της Μεσσηνίας βρίσκονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Αντιμέτωπες με πυρκαγιές βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Αντιμέτωπες με πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της Μαγνησίας και της Μεσσηνίας βρίσκονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στη Μεσσηνία, μήνυμα από το 112 εστάλη για την απομάκρυνση των πολιτών από την περιοχή Ασπρες Πεταλούδες στο Βόλο, εξαιτίας της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος.

Στο μήνυμα που εστάλη στους πολίτες αναφέρεται: «Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Ασπρες Πεταλούδες απομακρυνθείτε προς Πανθεσσαλικό Στάδιο. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Μεσσηνία: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση ξέσπασε στην περιοχή Ασπροπουλιά Μεσσηνίας, ενώ για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να απομακρυνθούν με κατεύθυνση προς Καλαμάτα: «Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Ασπροπουλιά απομακρυνθείτε προς Καλαμάτα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments