Lifestyle

Παύλος Παπαδόπουλος: «Στα 17 μου ανακοινώθηκε πως θα γίνω πατέρας χωρίς να το περιμένω»

Παύλος Παπαδόπουλος: «Στα 17 μου ανακοινώθηκε πως θα γίνω πατέρας χωρίς να το περιμένω»

Πηγή Φωτογραφίας: Παύλος Παπαδόπουλος: «Με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα»/ Gossip-tv.gr/ instagram: @pavlos_papadopoulos

"Αναγνώρισα τις ευθύνες μου από πολύ μικρός" ομολογεί ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παύλος Παπαδόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά. Μέσα σε όλα, ο νικητής του Power of love αναφέρθηκε στον γιο του και την συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου στο ριάλιτι της αγάπης.

View this post on Instagram

A post shared by Παυλος Παπαδοπουλος •official• (@pavlos_papadopoulos)

Ειδικότερα, ο Παύλος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Μου ανακοινώθηκε στα 17 μου πως θα γίνω πατέρας, χωρίς να το περιμένω και χωρίς να το ξέρω, αλλά γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα αγχωθώ τόσο πολύ. Θα αποδεχθώ την κατάσταση, θα την σκεφτώ και θα την ξανασκεφτώ, έτσι και αναγνώρισα τις ευθύνες μου από πολύ μικρός και το πήρα πολύ ζεστά και πολύ θερμά. Ένα παιδί άλλωστε είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή μας και σήμερα είμαι περήφανος για τον γιο μου».

«Θα μπορούσα να βρεθώ σε πάνελ εκπομπής μόνο αν μου δινόταν ένα κομμάτι που πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό. Όλα είναι συζητήσιμα γενικά. Στο Power of love ήταν κοντά σε όλα τα παιδιά η Μαρία Μπακοδήμου, χωρίς όμως να το ξέρουμε».

«Θυμάμαι πως είχε συμβεί ένα γεγονός και με έπιασε για να μου πει να μιλήσω στο τάδε παιδί και να του πω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δηλαδή βοηθούσε με τον τρόπο της, μας έβλεπε γενικότερα σαν παιδιά της» συμπλήρωσε, επίσης, ο Παύλος Παπαδόπουλος στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του OPEN.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments