Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Κάνει εμετό βλέποντας γυναικεία τικτοκ

Ελεονώρα Μελέτη: Κάνει εμετό βλέποντας γυναικεία τικτοκ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου / ok.mag/@nonoram

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στο Instagram

Αν και η Ελεονώρα Μελέτη χρησιμοποιεί πολύ συχνά τα social media, δεν ακολουθεί το lifestyle των περισσότερων από τις instagrammers και TikTokers.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Ήδη είχε δεχτεί σχόλια για τις «άβαφες» φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram πριν από λίγο καιρό, εν μέσω των καλοκαιρινών της διακοπών και είχε απαντήσει σε ένα δημόσιο ξέσπασμα.

Τώρα, η παρουσιάστρια τα «έβαλε» με το TikTok και πώς προβάλλεται η γυναικεία εικόνα μέσα από την πλατφόρμα. Με μια ανάρτησή της, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Chanel, νύχι, σούσι, μαλλί, δίαιτα. Τι προβάλλει στις γυναίκες ως ουσία ζωής το TikTok».

Στη δημοσίευσή της δεν παρέλειψε να προσθέσει ένα emoji… εμετού.

Δείτε την ανάρτησή της

Το δημόσιο ξέσπασμά της – «Μου λένε να βάλω φίλτρα» Νωρίτερα, τον Αύγουστο, η παρουδιάστρια ανέβασε μέσω Instagram, ένα κλιπ στο οποίο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, παίρνει διάφορους μορφασμούς για τον αέρα που έχει. Μάλιστα, η ίδια έκανε ακόμη μια ανάρτηση, στην οποία δείχνει το εντελώς άβαφο πρόσωπό της τη στιγμή που βγήκε η επίσημη ανακοίνωση του MEGA, για την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

«Το 2023 υπάρχουν γυναίκες που με ρωτάνε κάτω από τις φωτογραφίες μου, για ποιο λόγο βγαίνω άβαφη. Άλλες με συμβουλεύουν να βάλω φίλτρα. Άλλες την “πέφτουν” σε γυναίκες που μου γράφουν όμορφα και κολακευτικά σχόλια. Θα απαντήσω κάποια στιγμή άλλά η απάντηση είναι απλή, τόσο εύκολη, αυτονόητη, που με ανησυχεί πολύ το ότι δεν γίνεται αντιληπτή από κάποιους. Μήπως θα έπρεπε να ανησυχούν και οι ίδιοι; Η αντίληψη είναι η αρχή της προσωπικότητας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments