Lifestyle

Mohamed Al-Fayed: Όταν έλεγε ότι δολοφόνησαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον γιο του

Mohamed Al-Fayed: Όταν έλεγε ότι δολοφόνησαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον γιο του

Πηγή Φωτογραφίας: Mohammed Al-Fayed attended a charity dinner with Princess Diana in London in 1996. She was killed alongside Al-Fayed's son Dodi in a car crash in 1997. JAYNE FINCHER

Πέθανε ο πατέρας του τελευταίου συντρόφου της πριγκίπισσας Diana

Ο δισεκατομμυριούχος Mohamed Al Fayed, πέθανε σε ηλικία 94 ετών. Ήταν ο πατέρας του Ντόντι, του αγαπημένου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο θάνατός του ήρθε 26 χρόνια μετά από εκείνο το τροχαίο που σκοτώθηκαν ο Ντόνι και η Νταϊάνα στο Παρίσι. Ήταν 31 Αυγούστου του 1997.

View this post on Instagram

A post shared by Edmond Terakopian (@terakopian)

Και είχε πει πολλά σε δηλώσεις του, μετά τον χαμό του παιδιού του και της Νταϊάνα.Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, για το τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, είχε δηλώσει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι δολοφονήθηκαν.

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέτ ήταν επίσης ιδιοκτήτης του συλλόγου της Πρέμιερ Λιγκ, Φούλαμ, έχοντας αγοράσει την ομάδα του Craven Cottage για 6,25 εκατομμύρια λίρες το 1997, μαζί με το ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι.

View this post on Instagram

A post shared by (@princess.of.the.people)

Γεννημένος το 1929, ο Μοχάμεντ μεγάλωσε στην αιγυπτιακή πόλη Αλεξάνδρεια.

Ο Μοχάμεντ παντρεύτηκε τη Σαμίρα Κασόγκι το 1954 και εργάστηκε για τον αδερφό της, τον έμπορο όπλων Αντνάν Κασόγκι, πριν ξεκινήσει μια επιτυχημένη ναυτιλιακή εταιρεία στην Αίγυπτο.

Σε μια άλλη συνέντευξη, ο Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ, 10 χρόνια μετά το φονικό τροχαίο στο Παρίσι, δήλωσε ότι οι θάνατοι του Ντόντι και της Νταϊάνα ήταν «δολοφονίες» με εντολή της βασιλικής οικογένειας:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments