Πολιτική

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Οι αφίξεις των υποψηφίων και τα πηγαδάκια [pics,vid]

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Οι αφίξεις των υποψηφίων και τα πηγαδάκια [pics,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στον Ταύρο πραγματοποιείται σήμερα το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με τους 5 υποψήφιους αρχηγούς να πέφτουν στη μάχη της διεκδίκησης της προεδρίας του κόμματος

Στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στον Ταύρο πραγματοποιείται σήμερα το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με τους 5 υποψήφιους αρχηγούς να πέφτουν στη μάχη της διεκδίκησης της προεδρίας του κόμματος.Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν στις 12:20 και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τις πυρκαγιές. Στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογή Προεδρείου, με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου να εκλέγεται πρόεδρος.

Σημειώνεται πως στις 12:24 ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε τις 30 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής και ανάμεσά σε αυτούς που τον στηρίζουν είναι ο Παύλος Πολάκης, ο ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Τσίπρας, η Θεοδώρα Τζάκρη και η υποψήφια περιφερειάρχης Χρύσα Καραγιάννη.

Απών ο Τσίπρας

Σημειώνεται πως στο Συνέδριο δεν θα πάει ο Αλέξης Τσίπρας. Οπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποφασίσει να μην να παραστεί στη διαδικασία μένοντας πιστός στη θέση του να μην εμπλακεί στο ελάχιστο στην διαδικασία της διαδοχής του και μένοντας εκτός κάδρου για να μην επηρεάσει και επικοινωνιακά την προσπάθεια των συντρόφων του καθώς θα είναι πρώτη του δημόσια εμφάνισή του μετά την αποχώρησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments