Ζώδια

Αστρολογικές Προβλέψεις 4-10 Σεπτεμβρίου 2023: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας;

Αστρολογικές Προβλέψεις 4-10 Σεπτεμβρίου 2023: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας;

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS/ Anna Tarazevich

Εβδομάδα που η τύχη θα ρίξει την αστερόσκονη της για να μπορέσουμε και πάλι να χαμογελάσουμε

ΚΡΙΟΣ Τα Τυχερά: Εβδομάδα κατάλληλη για να νιώσεις πιο επαρκείς και αυτάρκεις οικονομικά αλλά και αισθηματικά! Σου δίνονται οι ευκαιρίες βελτίωσης της εργασίας σου και τόνωσης του εισοδήματός σου, ενώ η Αφροδίτη από το Λέοντα σε ορθή φορά φροντίζει να σε κάνει να νιώθεις ακόμα καλοκαιράκι στα αισθηματικά!

Τα Δύσκολα: Κόντρες και διαξιφισμοί με ανθρώπους που συνδέεσαι στενά και η αιτία ;;; Το άγχος και η πίεση εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων.

ΤΑΥΡΟΣ Τα Τυχερά: Εβδομάδα απόλαυσης, διασκέδασης, ανανέωσης, έρωτα και … τυχερών στιγμών. Ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σου και σε βοηθά την κατάλληλη στιγμή να κάνεις πράξη αυτό που πραγματικά επιθυμείς! Ευκαιρία για μία επανασύνδεση ή για την εκπλήρωση μίας παλιάς επιθυμίας.

Τα Δύσκολα: Αρκετή κούραση και στρες για ζητήματα που αφορούν την εργασία, η μετάβαση προς τη νέα εποχή είναι απότομη, ζόρικη και πιεστική. Κάποιοι φίλοι σε φορτώνουν με τα δικά τους προβλήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ Τα Τυχερά: Λύνονται κάποια οικογενειακά ζητήματα, προχωρούν υποθέσεις που αφορούν το ακίνητο, την έδρα, ή μία προσωπική υπόθεση που σε ταλαιπωρούσε! Οι κοντινές μετακινήσεις και οι επικοινωνίες σου δίνουν χαρά! Η ερωτική ζωή αρχίζει να είναι πιο πιπεράτη!

Τα Δύσκολα: Στα επαγγελματικά σου βιώνεις κάποιες προκλήσεις ή αισθάνεσαι ότι έχεις κουραστεί αρκετά και είναι πεσμένη η δημιουργικότητά σου! Κάποιες υποθέσεις που αφορούν το γάμο, θέλουν την πλήρη προσοχή σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Τα Τυχερά: Ευχάριστα νέα, όμορφες ειδήσεις, προτάσεις και γνωριμίες αποτελούν την δική σου τυχερή στιγμή για αυτή την εβδομάδα! Είσαι αγαπητός στους ανθρώπους γύρω σου όπου επιζητούν διαρκώς την παρέα σου. Στα οικονομικά αναμένονται κάποια έσοδα που θα σε ικανοποιήσουν!

Τα Δύσκολα: Σε χαρακτηρίζει η κυκλοθυμία γιατί προκαλούνται μερικά στραβάδια στις επικοινωνίες σου, ενώ υπάρχουν και κάποια οικογενειακά ζητήματα που σου δημιουργούν εκνευρισμό!

ΛΕΩΝ Τα Τυχερά: Εβδομάδα κατάλληλη για να ανοίξουν πολύ καλές προοπτικές για την άνοδο και βελτίωση των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο σου και πλέον αναγνωρίζεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις αλλά και σου αξίζει! Οι ευκαιρίες για διασκέδαση και έρωτα δεν λείπουν!

Τα Δύσκολα: Κάποιες ειδήσεις που αφορούν οικονομικά ή χρεωστικά υπόλοιπα θα σε εκνευρίσουν. Πιθανότατα να χρειαστεί χρήματα για σέρβις αυτοκινήτου ή για να αντικαταστήσεις κάτι που σου χάλασε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τα Τυχερά: Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να αναζητήσεις νέες προοπτικές αλλά και για να κάνεις ουσιαστικά βήματα προσωπικής επέκτασης. Ευνοούνται σπουδές, ταξίδια, επαφές με εξωτερικό.

Τα Δύσκολα: Αρκετά έξοδα προκύπτουν αυτή την περίοδο και είναι έντονη η ανασφάλειά σου! Στα αισθηματικά προσπαθείς να δεις τις καταστάσεις ώριμα και ρεαλιστικά!

ΖΥΓΟΣ Τα Τυχερά: Τακτοποιείς οικονομικές οφειλές, κλείνεις εκκρεμότητες αλλά και ολοκληρώνεις κάποιες διαδικασίες που είχαν μείνει στην μέση και αφορούσαν χρεωστικά υπόλοιπα, πωλήσεις, ή μισθώσεις! Οι προτάσεις φίλων είναι δελεαστικές για να συνεχίσεις να περνάς καλοκαιρινές στιγμές!

Τα Δύσκολα: Εκνευρίζεσαι εύκολα και με το κάθε τι … Βιάζεσαι να κρίνεις κάποιες καταστάσεις ή έχεις κουραστεί τόσο πολύ που δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου! Εύκολα μπορεί να δώσεις την λάθος εντύπωση στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τα Τυχερά: Βελτίωση σχέσεων, τόνωση συντροφικότητας και … απόκτηση φήμης, ή και αγάπης από το κοινωνικό περιβάλλον … Θέλεις κι άλλα; Σίγουρα είναι η εβδομάδα σου Σκορπιέ μου και μπορείς να αποκαταστήσεις τα «κενά» σου αλλά και να προβάλεις με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σου, τον εαυτό σου και να κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Τα Δύσκολα: Έντονη κούραση και στρες στα επαγγελματικά, προσπαθείς για το καλύτερο, δεν παύει όμως να νιώθεις τα κουράγια σου πεσμένα! Νιώθεις ότι τρέχεις εσύ αποκλειστικά για όλους και για όλα και ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει! Πιθανή αδιαθεσία!

ΤΟΞΟΤΗΣ Τα Τυχερά: Στα επαγγελματικά έρχονται πολύ όμορφες μέρες, όπου μπορείς άνετα να κάνεις τα βήματα για την εύρεση εργασίας, για την συζήτηση ενός επαγγελματικού αιτήματος που σκεφτόσουν εδώ και καιρό! Στα ερωτικά εξερευνάς μία νέα περιπέτεια και … φλερτάρεις!

Τα Δύσκολα: Κούραση και απογοήτευση ψυχολογική, εξαιτίας των γεγονότων που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου, ενώ διακρίνεις ότι με κάποια πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος δεν γίνεται να συνεχίζεις να διατηρείς επαφή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Τα Τυχερά: Επιτέλους αισιόδοξες μέρες με τις προοπτικές να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για έναν νέο έρωτα, για μια ικανοποίηση από παιδί (ή για τεκνοποίηση) αλλά και για περισσότερες στιγμές χαράς και ανεμελιάς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Κάποια έξτρα χρήματα που έρχονται στα χέρια σου σε ανεβάζουν πολύ!

Τα Δύσκολα: Ένταση για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή και το γάμο . Δέχεσαι κάποιες πιέσεις που δεν μπορείς να αδιαφορήσεις για αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Τα Τυχερά: Νιώθεις πολύ καλύτερα ψυχολογικά και αυτή την εβδομάδα κάνεις πράγματα που σε βοηθούν να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζεσαι! Εύνοια δέχεσαι για θέματα ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας, βελτίωση οικονομικών σπιτιού, χαρά μέσα στην οικογένεια και τόνωση της συντροφικότητας.

Τα Δύσκολα: Αρκετές στιγμές μπερδεύεσαι και διχάζεσαι για το τι είναι σωστό και πρέπει να γίνει προκειμένου να έχεις ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον στα οικονομικά!

ΙΧΘΥΣ Τα Τυχερά: Είτε βρίσκεσαι ακόμα σε διακοπές είτε τώρα τις πραγματοποιείς … Εβδομάδα μετακινήσεων, επαφών, συναντήσεων, χαρούμενων νέων αλλά και τυχερών προτάσεων που θα σε ανεβάσουν πολύ! Πιθανή επαφή, επικοινωνία ή συνάντηση με αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος! Ευνοούνται και ενασχολήσεις για την φροντίδα φυσικής κατάστασης.

Τα Δύσκολα: Νιώθεις ότι δεν πατάς γερά στα πόδια σου στα οικονομικά είτε υπάρχουν προκλήσεις και δοκιμασίες που τεστάρουν για λίγο ακόμα την αντοχή σου!

ΠΗΓΗ: OROSKOPOS.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments