Αθλητισμός

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επέστρεψε στον Ολυμπιακό: Δανεικός για έναν χρόνο [vid]

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επέστρεψε στον Ολυμπιακό: Δανεικός για έναν χρόνο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

H μεγάλη επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στο λιμάνι είναι γεγονός

H μεγάλη επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στο λιμάνι είναι γεγονός. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τη Γουλβς και ο Πορτογάλος εξτρέμ θα φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα!

Όπως ανέφερε, η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για δανεισμό του 27χρονου από την αγγλική ομάδα με οψιόν αγοράς.

Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Γιόβετιτς – «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» [vid]

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Στέφαν Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό. Όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Μαυροβούνιος φορ πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και σύντομα θα ανακοινωθεί από την ομάδα του Πειραιά.

Με πολύ γρήγορες κινήσεις, οι Πειραιώτες έφεραν στην Ελλάδα τον 33χρονο επιθετικό το πρωί της Δευτέρας (4/9) και αναμένεται να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα της UEFA, ενόψει των υποχρεώσεών τους στο Europa League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες. Βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες, όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με φέρουν εδώ και είμαι πολύ περήφανος που ήρθα», δήλωσε λίγο μετά την άφιξη του ο έμπειρος επιθετικός.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιόβετιτς δεν αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, καθώς έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαυροβουνίου, για τα προκριματικά του Euro 2024.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments