Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το τρίτο δεξί μπακ του «τριφυλλιού» [vid]

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το τρίτο δεξί μπακ του «τριφυλλιού» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363280] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε αρκετούς... πονοκεφάλους με τους τραυματίες στα Γιάννινα όμως ο πιο ισχυρός ήταν με τον Βαγιαννίδη

Οι “πράσινοι” πήραν μία πολύ σημαντική νίκη στους Ζωσιμάδες, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει λόγους να προβληματίζεται.

Στην χθεσινή αναμέτρηση είδε τέσσερις παίκτες του να τραυματίζονται, αφού ο Βέρμπιτς υπέστη διάταση στο ζέσταμα και οι Βαγιαννίδης, Αϊτόρ και Τζούρισιτς βγήκαν αναγκαστική αλλαγή.

Οι δύο εξτρέμ του “τριφυλλιού” και ο Φίλιπ Τζούρισιτς απέφυγαν τα χειρότερα και θα μείνουν εκτός για περίπου 10 μέρες. Ο Έλληνας δεξιός μπακ δυστυχώς θα απουσιάσει για 1 μήνα, όμως το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού προτίθεται να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να περιορίσει το διάστημα της απουσίας του, με στόχο, αν είναι δυνατόν να προλάβει το ματς με την Βιγιαρεάλ. Χωρίς πάντως, να ρισκάρει το παραμικρό αναφορικά με την υγεία του παίκτη , που είναι πάνω από όλα . Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και έχει κερδίσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, ενώ στην “πράσινη” ΠΑΕ έχουν στα σκαριά συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας με τον παίκτη.

Στην θέση αυτή υπάρχει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο πρώην παίκτης του Αστέρα πέρασε ως αλλαγή στο ματς, ενώ στην πρεμιέρα κόντρα στον Βόλο είχε την ασίστ για το 3-0 του Βέρμπιτς. Βέβαια οι “πράσινοι” αν χρειαστεί σε έκτακτη ανάγκη μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Τιν Γέντβαι στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Κροάτης στόπερ έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στην θέση του δεξιού μπακ, οπότε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να τον υπολογίσει σε περίπτωση που χρειαστεί. Ο Γέντβαι υπενθυμίζουμε ότι υπέστη τράβηγμα κόντρα στην Μπράγκα, όμως τις επόμενες ημέρες επιστρέφει στις προπονήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments