Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1: Απόδραση με «ζωγραφιά» του Παλάσιος!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1: Απόδραση με «ζωγραφιά» του Παλάσιος!

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Tα τέσσερα ίδια πρόσωπα ήταν ο Μπρινιόλι, ο Βαγιαννίδης, ο Παλάσιος και ο Ιωαννίδης, με τον Πάλμερ και τον Αράο να κάνουν το ντεμπούτο τους στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός έχασε τέσσερις παίκτες λόγω τραυματισμού, προβλημάτισε με την απόδοσή του, αλλά κατάφερε με καταπληκτικό πλασέ του Παλάσιος στο 74′ να πάρει το πολύτιμο τρίποντο (0-1) απέναντι στον επικίνδυνο, αλλά άστοχο στις αντεπιθέσεις, ΠΑΣ Γιάννινα.

Mε επτά αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του επαναληπτικού κόντρα στην Μπράγκα, οι δύο από αυτές αναγκαστικές λόγω του τραυματισμού του Γεντβάι και της ίωσης του Χουάνκαρ, ξεκίνησε τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους Ζωσιμάδες όπως γράφει το gazzetta.

Tα τέσσερα ίδια πρόσωπα ήταν ο Μπρινιόλι, ο Βαγιαννίδης, ο Παλάσιος και ο Ιωαννίδης, με τον Πάλμερ και τον Αράο να κάνουν το ντεμπούτο τους στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα του Θανάση Στάικου παρατάχθηκε με τον Κλέιμαν στην υπεράσπιση της εστίας. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σόρια και στο αριστερό ο Τσαούσης. Kαραχάλιος, Τζίνο και Ριένστρα η τριάδα στον άξονα του κέντρου. Παμλίδης και Τζίμας στα άκρα και στη κορυφή ο Κόντε.

Κακός, ψυχρός και ανάποδος ο Παναθηναϊκός

Ένα από τα χειρότερα ημίχρονα επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και σίγουρα το χειρότερο φετινό, έκανε ο Παναθηναϊκός στους Ζωσιμάδες.

Το «τριφύλλι» δεν είχε ρυθμό, δεν βρήκε καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχε πολλά εύκολα λάθη και «πουλήματα» μπάλας στο μεσαίο τρίτο αλλά και κενά στη μεσαία γραμμή σε φάση άμυνας. Ο Αράο φάνηκε ανέτοιμος να μπει στα… παπούτσια του Ρούμπεν, όλα τα δημιουργικά ατού είχαν κακή εικόνα και το μπλοκάρισμα από τον εξαιρετικό ανασταλτικά ΠΑΣ, ήταν φυσικό επακόλουθο.

Ενδεικτικό της κάκιστης εικόνας των «πρασίνων» είναι το γεγονός πως δεν απείλησαν καθόλου την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έκαναν ούτε μία καλή φάση.

Ο Μαντσίνι σέντραρε από δεξιά στο 74′, ο Παλάσιος με εναέριο τελείωμα νίκησε τον Κλέιμαν και άνοιξε το σκορ σε ένα κομβικό σημείο. Ο «Τούκου» συνδέθηκε με το αντίπαλο πλεκτό μετά από αρκετό καιρό.

Από το γκολ κι έπειτα ο ΠΑΣ βγήκε από το καβούκι του, άφησε χώρους και ο Παναθηναϊκός έχασε δύο μεγάλες φάσεις με Παλάσιος και Σπόραρ για να… καθαρίσει το ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments