Διεθνή

Ο. Σολτς: «Περιμένω με αγωνία τα memes»-Φωτογραφία του μετά τον τραυματισμό [pic,vid]

Ο. Σολτς: «Περιμένω με αγωνία τα memes»-Φωτογραφία του μετά τον τραυματισμό [pic,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: BPA/Steffen Kugler/Handout via REUTERS, «Όποιος έχει πάθει τη ζημιά… (μπορεί να περιμένει και τη χλεύη», σύμφωνα με γερμανική παροιμία)

Ο καγκελάριος τραυματίστηκε το Σάββατο κάνοντας τζόγκιγνκ

«Όποιος έχει πάθει τη ζημιά… (μπορεί να περιμένει και τη χλεύη», σύμφωνα με γερμανική παροιμία). «Περιμένω με αγωνία τα memes», έγραψε ο καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία έχει καλυμμένο το δεξί του μάτι, καθώς το Σάββατο τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο κάνοντας τζόγκινγκ.

Διαβεβαίωσε δε ότι «φαίνεται χειρότερα από ό,τι είναι». Νωρίτερα ο εκπρόσωπός του, Στέφεν Χέμπεστραϊτ είχε αναφέρει ότι ο κ. Σολτς «αναλόγως των συνθηκών, είναι καλά. Φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένος». Εξήγησε επίσης ότι σκοπός της δημοσίευσης της φωτογραφίας από την καγκελαρία είναι «να συνηθίσουν όλοι στην εμφάνισή του όπως θα είναι τις επόμενες μία-δύο εβδομάδες». Κάτω από τις αναρτήσεις του υπάρχουν χιλιάδες ευχές για ταχεία ανάρρωση και περισσότερα από 100.000 «likes».

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου κοντά στην κατοικία του Όλαφ Σολτς, στο Πότσνταμ του Βρανδεμβούργου, κατά τη συνήθη άσκησή του. Από την πτώση, υπέστη εκδορές και μώλωπες, ενώ έχει οίδημα στο μάτι, αλλά όχι κάποια σημαντική βλάβη, σύμφωνα με την BILD.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ακόμη ότι ο καγκελάριος, ο οποίος ακύρωσε προγραμματισμένη για χθες εμφάνιση στην Έσση, θα τηρήσει από σήμερα κανονικά το πρόγραμμά του.

Ο «πειρατής» Σολτς γίνεται viral

Μια φωτογραφία στο επίσημο προφίλ του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς στην πλατφόρμα Χ, πρώην twitter, το πρωί της Δευτέρας ήταν αρκετή για να ταράξει ευχάριστα τη βαριά το τελευταίο διάστημα πολιτική ατμόσφαιρα στο Βερολίνο. Ακόμη κι αν το «ευχάριστο» ποστ του Όλαφ Σολτς είχε να κάνει με το πρόσφατο ατύχημα και τον ελαφρύ, αλλά ωστόσο εμφανή στο πρόσωπο τραυματισμό εν ώρα άθλησης και συγκεκριμένα τρεξίματος εντός του Σαββατοκύριακου.

«Καλή ανάρρωση, αγαπητέ Όλαφ», αυτή ξεχωρίζει μεταξύ των χιλιάδων ευχών που δέχεται από το πρωί ο καγκελάριος κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι η ευχή του Σαρλ Μισέλ, προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε άπταιστα γερμανικά. «Περαστικά!» του εύχεται μεταξύ άλλων και η Ρικάρντα Λανγκ, βουλευτής και συμπρόεδρος των Πρασίνων αλλά και η αντιπρόεδρος της γερμανικής βουλής Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρντ, επίσης από τους Πρασίνους.

Πολλά είναι όμως από το πρωί και τα χιουμοριστικά μηνύματα, μοντάζ και σχόλια στο διαδίκτυο και τον γερμανικό Τύπο. Ο Όλαφ Σολτς «πειρατής» με ένα παπαγάλο στην πλάτη, ο Όλαφ Σολτς επικεφαλής του «κόμματος των πειρατών»… ή δίπλα στον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ Τζόνυ Ντεπ στην χολιγουντιανή ταινία-μπλοκμπάστερ «Οι πειρατές της Καραϊβικής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments