Lifestyle

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Χεράκι χεράκι για φαγητό στα εξάρχεια – Φόρεσε διάφανη μπλούζα

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Χεράκι χεράκι για φαγητό στα εξάρχεια – Φόρεσε διάφανη μπλούζα

Πηγή Φωτογραφίας: αρχείου

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα πορτοκαλί διάφανο μπλουζάκι και ένα λευκό φαρδύ παντελόνι, ενώ ο σύντροφός της ντύθηκε με μαύρη φαρδιά μπλούζα και βερμούδα..

Πίσω στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αρχές Αυγούστου, ο φωτογραφικός φακός τους «εντόπισε» σε πρόσφατη νυχτερινή βόλτα που έκαναν.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, το ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι-χέρι στο κέντρο της πόλης, πιθανότατα σε για μία χαλαρή βόλτα. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα πορτοκαλί διάφανο μπλουζάκι και ένα λευκό φαρδύ παντελόνι, ενώ ο σύντροφός της ντύθηκε με μαύρη φαρδιά μπλούζα και βερμούδα..

Πριν από μερικές μέρες, η Δέσποινα Βανδή με τον σύντροφό της, έκαναν ακόμη μια δημόσια εμφάνιση. Το ζευγάρι πήγε στην Επίδαυρο, για να δει την παράσταση «Οιδίπους Τύρρανος», που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου.

Τον ηθοποιό και τον Βασίλη Μπισμπίκη συνδέει μια στενή φιλία, ενώ πρωταγωνιστούσαν μαζί και στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Δέσποινα Βανδή και τον αγαπημένο της έξω από το αρχαίο θέατρο κι εκείνοι πόζαραν χαμογελαστοί, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

View this post on Instagram

A post shared by FTHIS.GR (@fthis.gr)

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο ηθοποιός επέλεξαν καλοκαιρινά λουκ, με φαρδιά παντελόνια, ενώ η Δέσποινα Βανδή φόρεσε και ένα πράσινο κιμονό. Ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους με μαύρα σανδάλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments