Αθλητισμός

Σεμπάστιαν Παλάσιος: Ο άνθρωπος των εκτός έδρας γκολ [vid]

Σεμπάστιαν Παλάσιος: Ο άνθρωπος των εκτός έδρας γκολ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Παναθηναϊκός έφυγε με ένα άκρως σημαντικό διπλό από την έδρα του ΠΑΣ στα Γιάννενα

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με άλλο ένα εκτός έδρας γκολ, κάτι στο οποίο έχει μεγαλη έφεση.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με ένα άκρως σημαντικό διπλό από την έδρα του ΠΑΣ στα Γιάννενα και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Από μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει το τριφύλλι και για πρώτη φορά στην ιστορία του έφυγε για δεύτερη συναπτή σεζόν με τους τρεις βαθμούς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λόγω της επιβάρυνσης που υπάρχει στους παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη, έκανε αρκετές αλλαγές. Συγκεκριμένα άλλαξε επτά παίκτες σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

Ένας από τους τέσσερις παίκτες που διατήρησαν την θέση τους στην ενδεκάδα ήταν ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος ήταν και ο χρυσός σκόρερ του τριφυλλιού με άλλο ένα εκτός έδρας τέρμα.

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν ο επιθετικός μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκει δίχτυα στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος των Πρασίνων στη Stoiximan Super League.

Πέρσι για την 2η αγωνιστική είχε άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Παναθηναϊκος 0-2 στο 16ο λεπτό, ενώ την Κυριακή (3/9) σημειώσει το μοναδικό γκολ στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Γενικά έχει την έφεση να σκοράρει μακριά από το γήπεδο του Παναθηναϊκού και στο περσινό πρωτάθλημα τα πρώτα πέντε γκολ του ήταν σε εκτός έδρας αναμετρήσεις και μόνο το έκτο -απέναντι στον Παναιτωλικό- επιτεύχθηκε στο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό (2021-22) είχε σημειώσει 11 τέρματα και τα επτά από αυτά ήταν σε εκτός έδρας αγώνες. Το γκολ του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το 18ο σε αγώνα πρωταθλήματος και το 13ο σε αγώνες που ήταν φιλοξενούμενοι οι Πράσινοι.

Τα περισσότερα γκολ τα έχει σημειώσει με αντίπαλο τον Βόλο και τον Ατρόμητο, με τους οποίους μετρά από τρία, ενώ ακολουθεί ο ΟΦΗ και ο Άρης απέναντι στους οποίους έχει σκοράρει δύο φορές. Συνολικά έχει βρει δίχτυα με τις 12 από τις 14 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Οι μοναδικές που έχουν “γλιτώσει” είναι ο Αστέρας Τρίπολης και ο Λεβαδειακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments