Ελλάδα

Δραματική έκκληση Μπέου: « Πού πάτε ρε άνθρωποι; Μείνετε στα σπίτια σας, σας ικετεύω» [vid]

Δραματική έκκληση Μπέου: « Πού πάτε ρε άνθρωποι; Μείνετε στα σπίτια σας, σας ικετεύω» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot fb Αχιλλέας Μπέος, O δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος δημοσιεύει συνεχώς στο Facebook βίντεο, στα οποία κάνει έκκληση στους οδηγούς και τους πολιτες

Ο δήμαρχος του Βόλου δημοσίευσε στο Facebook βίντεο, στο οποίο ο ίδιος έχει βει στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης και κάνει έκκληση στους οδηγούς να μην κυκλοφορούν.

O δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος δημοσιεύει συνεχώς στο Facebook βίντεο, στα οποία κάνει έκκληση στους οδηγούς και τους πολιτες να μην κυκλοφορούν στους δρόμους.

Στην τελευταία του ανάρτηση,μπροστά από τον χείμαρρο Κραυσίδωνα που κοντεύει να υπερχειλίσει μέσα στην πόλη, ο δήμαρχος Βόλου, ικετεύει τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Ο χείμαρρος διασχίζει πυκνοκατοικημένες συνοικίες σε μήκος πολλών χιλιομέτρων και το ύψος του νερού ξεπερνά πλέον τα 3 μέτρα.

Σε άλλη ανάρτηση , σε έντονο ύφος ο κ. Μπέος ακούγεται να λέει. «Πού, Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε».
«Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις. Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Απο χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος, απευθυνόμενος σε οδηγούς. 

Στον Βόλο καταφθάνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα προς ενίσχυση των ήδη μεγάλων δυνάμεων του Βόλου τόσο με στελέχη όσο και με οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστικό βίντεο από τον Άγιο Γιάννη Πηλίου – «Στείλτε βοήθεια» [vid]

Σε βοήθεια καλούν οι κάτοικοι στον Άη Γιάννη Πηλίου, σύμφωνα με το magnesianews. Όπως αναφέρει η επιχειρηματίας της περιοχής, Ηρώ Πρώια «Στείλτε βοήθεια ο κόσμος προσπαθεί να απεγκλωβίσει τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ με κίνδυνο να παρασυρθούν!!! Κοινοποιήστε δεν υπάρχει βοήθεια!!!».

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει το δρόμο να έχει μετατραπεί σε ποτάμι με την κατάσταση να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Μeteo για κακοκαιρία Daniel: Εφιαλτική πρόβλεψη για τα ύψη βροχής – Μπορεί να φτάσουν τα 700 mm

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το meteo για την πορεία της κακοκαιρίας Daniel, καθώς η νέα πρόγνωση για τα ύψη της βροχής ξεπερνά κάθε προηγούμενο, αφού τα στοιχεία δείχνουν πως αναμένεται να πέσουν έως 700 mm βροχής (7 λίτρα σε ένα τετραγωνικό μέτρο) και κάνει λόγο για ακραίο επεισόδιο βροχόπτωσης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το meteo η κακοκαιρία Daniel που επηρεάζει μεγάλο τμήμα της χώρας μας από τη Δευτέρα, θα συνεχιστεί με ένταση τις επόμενες ώρες κυρίως στα κεντρικά τμήματα.

Οι βροχές και οι ισχυρές καταιγίδες θα συνεχιστούν παρουσιάζοντας ένταση και διάρκεια κυρίως στα κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα το διήμερο Τρίτης – Τετάρτης, με τα πολύ μεγάλα ύψη βροχής που αναμένονται να δρουν σωρευτικά στα πλημμυρικά φαινόμενα που ήδη εκδηλώνονται, εντείνοντας τα προβλήματα.

Στον χάρτη που ακολουθεί, επισημαίνονται οι περιοχές όπου αναμένονται ύψη βροχής μεγαλύτερα των 100 mm, για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη έως το βράδυ της Τετάρτης. Υπενθυμίζεται ότι 1 mm βροχής αντιστοιχεί σε ένα λίτρο νερού σε μια επιφάνεια 1 τετραγωνικού μέτρου (ή ενός τόνου σε ένα στρέμμα).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments