Ελλάδα

Blue Horizon: Καρέ-καρέ η αδιαφορία του πληρώματος – Έβλεπαν να πνίγεται ο 36χρονος,δεν έκαναν τίποτα [vid]

Blue Horizon: Καρέ-καρέ η αδιαφορία του πληρώματος – Έβλεπαν να πνίγεται ο 36χρονος,δεν έκαναν τίποτα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), screenshot naftemporiki tv, Blue Horizon: Οργή για τα μέλη του πληρώματος - Έβλεπαν τον 36χρονο να πνίγεται και δεν έκαναν τίποτα για να τον σώσουν

Τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon έβλεπαν ατάραχοι τον 36χρονο να πνίγεται και δεν έκαναν τίποτα για να τον σώσουν

Αποτροπιασμό προκαλεί το ανατριχιαστικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά κατά το οποίο μέλη του πληρώματος του πλοίου “Blue Horizon” πέταξαν 36χρονο στη θάλασσα, την ώρα που εκείνος πήγε να μπει στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Blue Horizon: Οργή για τα μέλη του πληρώματος – Έβλεπαν τον 36χρονο να πνίγεται και δεν έκαναν τίποτα για να τον σώσουν

Τα μέλη του πληρώματος έβλεπαν τον άνδρα να πνίγεται και επιδεικνύοντας εγκληματική αδιαφορία δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να τον σώσουν. Δεν σταμάτησαν καν το καράβι ενώ έφευγε από το λιμάνι του Πειραιά.

Ειδικότερα, το πλοίο αρχικά είχε αναχωρήσει για το Ηράκλειο, αλλά με εισαγγελική εντολή επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από επιβάτες και πλήρωμα.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο άτυχος άνδρας έχει πέσει στη θάλασσα αφού σπρώχθηκε από μέλη του πληρώματος και εξαφανίζεται στα αφρισμένα κύματα ενώ το πλοίο “Blue Horizon” αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως φαίνεται στο ανατριχιαστικό οπτικό υλικό, ο άνδρας σιγά-σιγά εξαφανίζεται στα νερά, ενώ ένα μέλος του πληρώματος βρίσκεται στον καταπέλτη και παρακολουθεί ατάραχος χωρίς να κάνει καμία κίνηση για να σταματήσει το πλοίο ή να σώσει τον 36χρονο.

Μάλιστα, το “Blue Horizon” αναχώρησε κανονικά από τον Πειραιά για το Ηράκλειο, αλλά με εντολή εισαγγελέα επέστρεψε στο λιμάνι.

“Απίστευτο… Πριν λίγη ώρα… Έδιωξαν δύο φορές τον άνθρωπο από το καράβι για Κρήτη και την 3η τον πέταξαν στη θάλασσα” γράφει η λεζάντα του βίντεο που ανέβηκε στα social media.

Blue Horizon: Στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού ο καπετάνιος και τρία μέλη του πληρώματος

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην εισαγγελία Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και για παραβίαση σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, θα οδηγηθούν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon μετά τον θάνατο ενός 36χρονου επιβάτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 36χρονος είχε ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments