Ελλάδα

Blue Horizon: Στα δικαστήρια Πειραιά οι 4 κατηγορούμενοι [vid]

Blue Horizon: Στα δικαστήρια Πειραιά οι 4 κατηγορούμενοι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA, eurokinissi, Στα δικαστήρια Πειραιά έφτασαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

Στα δικαστήρια Πειραιά έφτασαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

Στα δικαστήρια Πειραιά έφτασαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη. Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού αντιμετωπίζουν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon της Attica Group μετά τον φρικιαστικό θάνατο που βρήκε ο 36χρονος όταν τον απώθησαν και τον έριξαν στο νερό ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο την ώρα του απόπλου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται και για παράβαση άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικου Δικαίου.

Blue Horizon: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τον 36χρονο Αντώνη [pic,vid]

Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που σκοτώθηκε όταν μέλη του πληρώματους του Blue Horizon της Attica Group που επρόκειτο να ταξιδέψει χθες βράδυ από τον Πειραιά στο Ηράκλειο Κρήτης, τον πέταξαν από τον καταπέλτη, αφού πρώτα τον είχαν χτυπήσει.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, η αιτία θανάτου είναι «πνιγμός σε έδαφος κάκωσης κεφαλής». Παράλληλα διαπιστώθηκε πως ο 36χρονος έφερε χτυπήματα στο κεφάλι. Δηλαδή, όπως φαίνεται από την νεκροψία, ο νεαρός κάπου χτύπησε το κεφάλι του, ήπιε νερό και πνίγηκε.Να σημειωθεί πως ο Αντώνης Καργιώτης δεν γνώριζε κολύμπι, σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, ωστόσο εκ των πραγμάτων,δεν θα μπορούσε να παλέψει για τη ζωή του με τις μηχανές του πλοίου στο φουλ και μάλιστα ελάχιση απόσταση μακριά του.

Ο Αντώνης Καργιώτης είναι ο 36χρονος που έχασε χθες με τόσο φρικτό τρόπο τη ζωή του, όταν υπάλληλοι στο Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες συγχωριανών του, ο Αντώνης ήταν ένα παιδί του μεροκάματου, που έκανε δουλειές το ποδαριού, κυρίως θελήματα, για να ζήσει.

Zούσε στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, μόνος με τα αδέλφια του, καθώς έχασαν την μητέρα τους πριν λίγο καιρό.

Ηταν μια οικογένεια με 10 παιδιά που ζούσε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου.

«Χωρίς δουλειά και αυτό που αποκαλούν στις μέρες μας potential βοηθούσε όποιον του το ζητούσε με αντάλλαγμα ένα χαρτζιλίκι ή λίγα τρόφιμα για το σπίτι. Χωρίς άλλα εισοδήματα από τη μέρα που έχασε τη μητέρα του σε μια ζωή που για τους περισσότερους θα φάνταζε σωστός Γολγοθάς, ο ίδιος συνέχισε να καβαλάει το ποδήλατο του και να παλεύει για μια χούφτα ευρώ ή λίγες μπουκιές φαγητό πάντα με ένα ανεξήγητο πολλές φορές χαμόγελο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments