Ελλάδα

Μέλη του πληρώματος Blue Horizon έσπρωξαν 36χρονο από τον καταπέλτη και πνίγηκε [vid]

Μέλη του πληρώματος Blue Horizon έσπρωξαν 36χρονο από τον καταπέλτη και πνίγηκε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: dimosio.gr/Έκρηξη στο επιβατικό πλοίο Blue Horizon – Τέσσερις τραυματίες

Μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα στο “Blue Horizon”: «Τον έσπρωξαν την ώρα που ξεκινούσε το πλοίο – Όλοι φωνάζαμε τι κάνεις, τι κάνεις»

Κόβουν την ανάσα οι άγριες σκηνές στο βίντεο σοκ που δείχνει πως σκοτώθηκε ο επιβάτης.Το πλοίο θα ξεκινούσε το δρομολόγια για αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

Ένας 3χρονος  άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο αργοπορημένος επιβάτης τρέχει προλαβαίνει και ανεβαίνει πάνω στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα.

Εκίνη την στιγμή δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο και τον πετάνε στη θάλασσα. Ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να  τον βγάλουν από το πλοίο.

Ο άντρας μάχεται με τα κύματα, είναι άγνωστο αν έχει χτυπήσει και στο κεφάλι ή σε άλλο μέρος του σώματός του πέφτοντας από τον καταπέλτη στη θάλασσα και λίγο μετά ανασύρεται νεκρός ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δείτε το ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ βίντεο ντοκουμέντο: 

Τα ψέματα του πληρώματος στους επιβάτες

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου ενώ το «Blue Horizon» είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, σε μια αδιανόητα προκλητική απόπειρα του πληρώματος να αποσιωπήσει το περιστατικό και να αποκρύψει τις ευθύνες του πληρώματος που έσπρωξαν από τον καταπέλτη τον 36χρονο επιβάτη που βρήκε τραγικό θάνατο.Συνελήφθη ο καπετάνιος και το πλήρωμα. Η πλοιοκτήτρια εταιρεία φέρεται αποφασισμένη να αλλάξει τον κυβερνήτη και τα μέλη του πληρώματος του πλοίου για να εκτελεστεί το δρομολόγιο προς το Ηράκλειο Κρήτης…

Την θλίψη του για το τραγικό συμβάν εξέφρασε νωρίτερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Διενεργείται προανάκριση

Το πλοίο, που απέπλευσε κανονικά, επέστρεψε στον Πειραιά με εντολή εισαγγελέα. Στελέχη του λιμενικού σώματος επελήφθησαν του συμβάντος, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή εισαγγελέα συνελήφθησαν ο καπετάνιος και τρία μέλη πληρώματος.

Το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη όταν τελειώσουν τις καταθέσεις τους οι επιβάτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments