Ελλάδα

Συγκλονιστικό!Πολίτες παρασύρονται από ορμητικά νερά έξω από το μετρό στον «Ευαγγελισμό» [vid]

Συγκλονιστικό!Πολίτες παρασύρονται από ορμητικά νερά έξω από το μετρό στον «Ευαγγελισμό» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot fb Olga Stampolloglou, Το βίντεο, που φαντάζει να είναι βγαλμένο από κάποια περιοχή που δοκιμάζεται στην κεντρική Ελλάδα και δη τη Μαγνησία ή τη Θεσσαλία, είναι τραβηγμένο στην «καρδιά» της Αθήνας.

Συγκλονιστικό βίντεο από τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από το μετρό στον «Ευαγγελισμό»,με πολίτες να παρασύρονται από νερά και να κινδυνεύουν να πνιγούν στο κέντρο της Αθήνας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο, που φαντάζει να είναι βγαλμένο από κάποια περιοχή που δοκιμάζεται στην κεντρική Ελλάδα και δη τη Μαγνησία ή τη Θεσσαλία, είναι τραβηγμένο στην «καρδιά» της Αθήνας.

Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από το μετρό του «Ευαγγελισμού», το δυνατό μπουρίνι κατέλαβε εξαπίνης τους πολίτες που πήγαιναν στις δουλειές και στα σπίτια τους και τα ορμητικά νερά, που είχαν σχηματίσει χείμαρρο, παρέσυραν τουλάχιστον τρεις-τέσσερις πολίτες, που κινδύνεψαν με πνιγμό και σώθηκαν την τελευταία στιγμή από συμπολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Το σοκαριστικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook

Απόκοσμες εικόνες από πλημμυρισμένους σταθμούς μετρό

Κακοκαιρία Daniel: Τρίτος νεκρός – 82χρονος στην Καρδίτσα [vid]

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμού ενός 82χρονου αγνοούμενου στην Καρδίτσα, η οποία επλήγη από την κακοκαιρία Daniel.Ο ηλικιωμένος, αγνοούνταν στον Ελληνόπυργο, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καταπλακώθηκε από όχημα.Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο το οποίο δεν μπορούσε να πλησιάσει το σημείο.O 82χρονος είναι ο τρίτος νεκρός της κακοκαίριας Daniel.

Μαγνησία: «Μάχη» για ένα μπουκάλι νερό στον Βόλο – Πάνω 200.000 άνθρωποι χωρίς ρεύμα [vid]

Η κακοκαιρία που σαρώνει την περιοχή έχει αφήσει ανυπολόγιστες καταστροφές, πάνω από 200.000 ανθρώπους στον Βόλο και τα προάστιά του χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για περισσότερες από 30 ώρες, δεν υπάρχει πόσιμο νερό, τηλεπικοινωνίες και ίντερνετ και δεν λειτουργούν οι συγκοινωνίες.

Μάχη δίνεται όπου εντοπίζονται κάποιες φιάλες εμφιαλωμένου νερού για να τις αγοράσει ο κόσμος.

Η αγορά του Βόλου παραμένει κλειστή για δεύτερη ημέρα, τα σούπερ μάρκετ δεν άνοιξαν καθόλου, ψωμί δεν παράγουν οι φούρνοι λόγω της διακοπής του ηλεκτρικού και της έλλειψης νερού.

Οι δρόμοι είναι λασπότοποι, ολόκληρες συνοικίες, όπως η Νεάπολη, τα Παλαιά, οι Άγιοι Ανάργυροι και το Παλαιό Λιμεναρχείο είναι βυθισμένες στη λάσπη και τα νερά και μεγάλες λεωφόροι βρίσκονται σε μη προσπελάσιμη κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments