Lifestyle

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: Τα καυτά φιλιά τους σε συναυλία της Beyonce [vid]

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: Τα καυτά φιλιά τους σε συναυλία της Beyonce [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Timothee Chalamet & Kylie Jenner Gets Spotted Together At Beyonce’s Concert For The First Time After The Romance Rumours Started(Photo Credit –Instagram)

Όσο κι αν το Twitter αδυνατεί να πιστέψει πως η Kylie Jenner - Timothée Chalamet είναι το νέο ζευγάρι της διεθνής σόουμπιζ, ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τους δύο τους σε τρυφερά ενσταντανέ που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο.

Πριν λίγους μήνες η είδηση πως η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet είναι το νέο ζευγάρι της Hollywood έπεσε σαν βόμβα και οι χρήστες του Διαδικτύου -κυρίως οι θαυμαστές του 27χρονου ηθοποιού- εξέφρασαν δημοσίως τις αντιδράσεις τους, διαφωνώντας με το νέο ειδύλλιο.

View this post on Instagram

A post shared by Timothée Chalamet FanPage (@tchalametrus)

Όλο αυτό το διάστημα κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε τις φήμες και κανένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που να αποδεικνύει ότι είναι μαζί δεν είδε το φως της δημοσιότητας, ωστόσο επειδή ο έρωτας δεν κρύβεται, το ζευγάρι αποφάσισε να εκφράσει δημοσίως τα συναισθήματά του.

Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας και ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκαν στη συναυλία της Beyonce το βράδυ της Δευτέρας (04/09) και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε τρυφερά ενσταντανέ, που δεν άφησαν κανένα περιθώριο πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως είναι τρελά ερωτευμένοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments